Logga in

PRINTER söker Projektledare

28 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

PRINTER söker ny stjärna

Projektledare

PRINTER är ett ungt och fräscht företag inom tryck- och profilbranschen. Vårt mål är att ge alla våra kunder en trivsam kundresa med ett lyckat slutresultat tack vare dig och dina glada kollegor. Som företag strävar vi efter att ligga i absolut framkant när det gäller framtidens digitaliserade B2B-handel utan att tappa den personliga kontakten samt hålla en hög och personlig servicenivå.

Vi söker nu en projektledare till vårt gäng som tycker om att arbeta i ett kontrollerat men högt tempo med många spännande kunder och stor variation på jobben. Vi vill att våra produkter, service och kunskap ska bidra till att våra kunder handlar återkommande hos oss.

Du kommer att driva hela processen från offertförfrågan från kunder till inköp hos våra leverantörer. I processen ingår också hantering av digitala tryckmaterial, sätta priser samt skapande av korrektur.

Vi hoppas självklart att du har tidigare branscherfarenhet inom tryck, reklam eller grafisk produktion så att utfall, pantonefärger och filformat är begrepp som du använder dagligen.

Som person har du störst chans att lyckas om du gillar att ha många bollar i luften och har god kommunikativ förmåga. Social kompetens är något vi som kollegor uppskattar lika mycket som kunder och leverantörer.

Tillträde: Det är full fart hos oss och vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan idag.

Anställningsform: Tillsvidare efter avslutad provanställning

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Maila din ansökan på johan@printer.se, vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

1/6-dels klimatpåverkan med kartongförpackning – och konsumenten beredd betala mer

Närpes Grönsaker i Finland har tillsammans med Metsä Board undersökt konsumenters syn på, och klimatpåverkan av, plast- respektive kartongförpackningar. (mer…)

Han ska hitta tillväxt för Print24 i Sverige – så gick det 2018

Förra sommaren blev Toivo Persson-Travesset landschef för tyska Unitedprint. Under varumärket Print24 ställde de ut på Sign&Print-mässan för att få svenska tryckerier att använda dem som underleverantör. 

Udda papper allt vanligare – nu fröpåsar av tomatpapper

Plantagen lanserar sina nya fröpåsar, som är tillverkade av ”tomatpapper” och hundra procent återvinningsbara. (mer…)

Vitt som snö – nytt ultravitt bestruket papper från Arctic Paper

Arctic Paper introducerar G-Snow – ett ultravitt, högkvalitativt, bestruket och träfritt papper. Tillverkningen sker i en koldioxidneutral produktionsprocess på det svenska bruket i Grycksbo. (mer…)

Storytel ger sig in i magasin-branschen

En del av alla tidningar som går att läsa för 99 kr per månad.

Storytel tar nästa steg inom digitaliseringen av ord – köper en prenumerationstjänst för magasin och tidningar.

SDK DR Service förvärvar Ranhammar – blir en bred leverantör till landets tryckerier

Serdar Toprak och Lennart Jernfast slår samman sina verksamheter — vilket de är väldigt glada och nöjda med.

Snabbväxande distributionsföretaget SDK DR Service har förvärvat förädlingsföretaget Ranhammar. (mer…)

Sign & Print i dagarna tre

Idag startar den grafiska mässan i Stockholm och pågår i tre dagar. (mer…)

Startup: Bredbandsföretag börjar sälja trycksaker och produktmedia

Företaget berättar om sitt nya verksamhetsområde i en jobbannons – Business Manager sökes till startup-företag inom tryckt media!

Du läser bättre och snabbare på papper – ny omfattande analys

En mycket omfattande studie visar att det finns stora fördelar med att läsa på papper jämfört med sin rival – den digitala skärmen. Detta bekräftas nu av forskning på 170.000 personer.  (mer…)