Stockholm

Printer söker Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare med siktet inställt på utveckling

Vill du delta i vår tillväxtresa? Vi är inne i ett spännande skede och söker ytterligare en medresenär på vägen mot att göra Printer till Sveriges ledande tryck- och profilföretag online.

Företaget

Printer är ett av Sveriges ledande onlineföretag inom tryck- och profilprodukter. Vårt mål är att ge alla våra kunder en trivsam kundresa med ett lyckat slutresultat, tack vare våra duktiga och glada medarbetare. Vi strävar efter att ligga i absolut framkant när det gäller digitaliserad B2B-handel, utan att för den skull tappa den personliga kontakten. Vi är måna om att ge en hög och personlig service och att ha roligt på jobbet.

Arbetsplatsen

Vårt mysiga kontor ligger på Sturegatan i centrala Stockholm. Här kan du ta kaffepausen i Humlegårdens lummiga grönska, äta lunch på någon av områdets trevliga restauranger eller kanske lunchshoppa i gallerian och saluhallen, endast några minuters promenad från kontoret.

Tjänsten

Fokus är att på ett trevligt och professionellt sätt hjälpa befintliga och blivande kunder att hitta rätt produkter med tryck. Försäljning blir en naturlig del av kundmötet, som sker via e-post, chatt och telefon, samt av din strävan att göra kunden nöjd.

Hos oss får de en möjlighet att utvecklas och lära dig allt från att sälja produkter med tryck till att skapa tryckfärdiga filer. På sikt kommer du att få ansvar för din egen kundstock och sköta hela processen från offert till inköp hos våra leverantörer.

Att kunna kontrollera och korrigera tryckfiler, men även att från grunden skapa tryckoriginal och skicka korrektur till dina kunder är ett viktigt steg på din utvecklingstrappa.

Kunderna och deras önskemål är lika varierande som vårt produktutbud är brett. En ständig utveckling och möjligheten till ett kontinuerligt lärande gör arbetet omväxlande och ingen dag kommer att bli den andra lik.

Personen vi söker

Du är en positiv och glad person som vågar ta plats. Att ge bästa möjliga service och bemöta kunderna så som du själv vill bli bemött som kund är en självklarhet för dig. Du vill växa och utvecklas tillsammans med dina kunder och kollegor.

Du trivs som allra bäst i ett fartfyllt sammanhang med mycket att göra.

Din kommunikativa förmåga är god och du både talar och skriver flytande svenska. Du kan även kommunicera obehindrat på engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tidigare erfarenheter

Du har arbetat med kundservice i någon form. Gärna, men inte nödvändigtvis i den grafiska branschen.

Alternativt har du nyligen avslutat en utbildning inom det grafiska området eller inom försäljning och service.

Oavsett vilket har du ett brinnande intresse för både kundservice och trycksaker.

Är du van vid att hantera och kontrollera tryckfiler samt att du har kunskaper i Adobe Illustrator är det en stor fördel.

Hos Printer får du

  • ett härligt gäng trevliga, kompetenta och supportande kollegor.
  • en plats i ett växande företag med ett tydligt mål att nå den absoluta toppen inom tryck-och profilproduktsbranschen.
  • en möjlighet till utbildning och utveckling inom företaget.
  • en arbetsplats med fart och fläkt och ett trevligt centralt kontor.
  • en god gemenskap och en företagskultur där vi lär av varandra och ges möjlighet att växa inom våra intresseområden.

Arbetsplats:

Print/R AB

Adress

Sturegatan 32

114 36 Stockholm

Kontakt:

Elin Cederholm Jönsson

elin@printer.se

Ange referens Printer kundservice i din ansökan

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till

agneta.bremmers@brover.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons