Logga in

Pr Tryck söker medarbetare prepress

18 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

PR Tryck AB är ett litet men marknadsledande företag inom promotionbranschen. Vi säljer, trycker och förädlar egenproducerade samt importerade produkter inom fritidssektorn som Golf, Fiske & Grill.

Vi är i nuläget sju anställda som jobbar på PR Tryck AB i nyrenoverade, ljusa lokaler i centrala Vaggeryd. I vår maskinpark har vi såväl tampo- prägling- samt digitalmaskiner.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som framförallt ska arbeta på vår reproavdelning med enklare layoutarbete, textsättning och göra underlag till våra tryckare. Du kommer att kommunicera med våra kunder för att uppfylla deras önskemål. Kommunikationen sker både digitalt och verbalt så goda kunskaper i svenska språket är viktigt.

Även arbetsuppgifter i produktionen kan förekomma.

Vem är du?

Din personlighet och ansvarskänsla värderas högt samt att du är en lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Det är positivt om du har erfarenhet av tryckeribranschen. Kunskap i följande program är meriterande: Illustrator, Photoshop och Indesign.

Tjänsten omfattar heltid med provanställning 6 mån.Tillträde omg eller enl. överenskommelse.

Vi genomför fortlöpande intervjuer tills vi hittat rätt person.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)