Logga in

Postnord söker Produktionsledare och Lagerchef

09 oktober, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Har du erfarenhet av personalansvar och produktion? Trivs du att arbeta med operativt ledarskap och främjar du hög laganda och samarbete? Då är förmodligen någon av dessa tjänster hos Postnord Strålfors rätt för dig! Produktionsledare Som produktionsledare hos oss kommer du att arbeta både strategiskt och operativt samt leda och fördela arbetsuppgifterna i gruppen. Du arbetar med optimering och effektivisering av vår produktion för att säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt.

Vidare är du ansvarig för och övervakar det dagliga arbetet vid print och kuverteringsmaskiner såväl som för manuell hantering. I rollen som produktionsledare har du personalansvar för 25-30 medarbetare. Du ingår i den lokala ledningsgruppen för Supply Chain, Logistik och Produktion. Såväl medarbetare som produktionsledare arbetar tvåskift. Lagerchef Som lagerchef hos oss kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med Postnord Strålfors lager samt att leda och fördela arbetsuppgifterna. Du arbetar med optimering och effektivisering av vår lagerplats och varuhantering för att säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt.

Vidare är du ansvarig för och övervakar det dagliga lagerarbetet med in och utleveranser, orderplock samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Som lagerchef har du personalansvar för 20 medarbetare, fördelade över två avdelningar. Du ingår i vår lokala ledningsgrupp för Supply Chain, Logistik och Produktion. Arbetstid är dagtid. Om dig För bägge tjänster efterfrågar vi en relevant utbildningsbakgrund inom lager, logistik eller produktion, alternativt vad vi bedömer vara motsvarande erfarenhet. Därtill vill vi att du som söker har flerårig bakgrund som chef eller ledare med personalansvar. Som chef och ledare ser vi att du är trygg i dig själv och inger förtroende. Du är lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du vågar ställa krav på dina medarbetare. Du har därtill en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och en lagspelare. Om Postnord Strålfors Postnord Strålfors kan erbjuda dig en spännande karriär i en växande och dynamisk verksamhet. Vi fokuserar på din personliga utveckling och förbereder dig i din nuvarande och framtida karriärväg. Kontakt och ansökan I dessa rekryteringar samarbetar Postnord med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsterna söker du via ansökningslänken.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Snabbväxande trycksaksbroker tar in kapital – bygger marknadsplats för tryckerier

Gogoprint – en snabbväxande trycksaksbroker online med bas i Singapore – tar in pengar och satsar på att snabbt växa till fler marknader.

Posterföretag entrar svenska marknaden med gerillakampanj

Bolaget sätter upp sina posters runt om i Stockholm och för den tursamme eller observanta är det fritt fram att ta med sig postern hem … nästan.

Exakta investerar i digital 50×70-press

Exakta utökar den digitala produktionskapaciteten med en HP Indigo 12000 som trycker i B2-format. (mer…)

18 oktober är Papperspåsens dag – ”det är framtidens förpackning”

Pappersproducenter och pappersbärkassetillverkare har gått samman och skapat det man kallar Paper Bag Day den 18 oktober. (mer…)

Elanders säljer tryckeri i Kina

Oliver Bruns, koncernchef på Edelmann, som förvärvar ett tryckeri av Elanders. (Bild: Edelmann)

Globala förpackningstillverkaren Edelmann har köpt Elanders förpackningstryckeri i Kina som man startade 2005.  (mer…)

Fotogigant bygger ”tech hub”

Photobox Group, som har flera olika tjänster inom tryckta personaliserade fotoprodukter, öppnar det man kallar en ”Tech hub”

Nytt namn och ny profil för skyltföretag

Skyltföretaget Focusneo, tidigare Focus Neon, tar ”ett kliv in i framtiden” med nytt namn, logotyp och grafisk profil. (mer…)

Hon vill göra produktmedia av böcker

Anna Benson vill introducera sina välgörenhets-böcker i produktmedia-landskapet. Böckerna handlar om allt från prostatacancer till jordgubbar.

Så här investerar svenska företag i marknadsföring – bransch för bransch