Logga in

Postnord söker Produktionsledare och Lagerchef

09 oktober, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Har du erfarenhet av personalansvar och produktion? Trivs du att arbeta med operativt ledarskap och främjar du hög laganda och samarbete? Då är förmodligen någon av dessa tjänster hos Postnord Strålfors rätt för dig! Produktionsledare Som produktionsledare hos oss kommer du att arbeta både strategiskt och operativt samt leda och fördela arbetsuppgifterna i gruppen. Du arbetar med optimering och effektivisering av vår produktion för att säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt.

Vidare är du ansvarig för och övervakar det dagliga arbetet vid print och kuverteringsmaskiner såväl som för manuell hantering. I rollen som produktionsledare har du personalansvar för 25-30 medarbetare. Du ingår i den lokala ledningsgruppen för Supply Chain, Logistik och Produktion. Såväl medarbetare som produktionsledare arbetar tvåskift. Lagerchef Som lagerchef hos oss kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med Postnord Strålfors lager samt att leda och fördela arbetsuppgifterna. Du arbetar med optimering och effektivisering av vår lagerplats och varuhantering för att säkerställa att arbetet sker på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt.

Vidare är du ansvarig för och övervakar det dagliga lagerarbetet med in och utleveranser, orderplock samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Som lagerchef har du personalansvar för 20 medarbetare, fördelade över två avdelningar. Du ingår i vår lokala ledningsgrupp för Supply Chain, Logistik och Produktion. Arbetstid är dagtid. Om dig För bägge tjänster efterfrågar vi en relevant utbildningsbakgrund inom lager, logistik eller produktion, alternativt vad vi bedömer vara motsvarande erfarenhet. Därtill vill vi att du som söker har flerårig bakgrund som chef eller ledare med personalansvar. Som chef och ledare ser vi att du är trygg i dig själv och inger förtroende. Du är lyhörd och ödmjuk i din framtoning samtidigt som du vågar ställa krav på dina medarbetare. Du har därtill en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och en lagspelare. Om Postnord Strålfors Postnord Strålfors kan erbjuda dig en spännande karriär i en växande och dynamisk verksamhet. Vi fokuserar på din personliga utveckling och förbereder dig i din nuvarande och framtida karriärväg. Kontakt och ansökan I dessa rekryteringar samarbetar Postnord med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsterna söker du via ansökningslänken.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Skaffa koll på profilbranschen – här är tre stora kedjor och ”tio i topp”

Branschkoll Promotion har tagit fart ordentligt sedan starten i januari. Under året har vi bland mycket annat tittat på tre av de stora kedjorna i branschen och för att hjälpa dig hitta till dessa kommer här en kort sammanfattning och länkar till artiklarna.

Årets färg 2019 från Pantone är Living Coral – lanseras med produktmedia

Färgen som Pantone valt som 2019 års färg blir ”Living Coral” även känd som Pantone 16-1546. Färgen ligger i gränslandet mellan rosa och orange och sägs vara pulserande men ändå mogen och mjuk. (mer…)

Inleder nordiskt samarbete kring 3D-print

Nordic AM Group är ett nytt intiativ vars målsättning är att skapa en nordisk marknad och mötesplats för 3D-printing, eller som de själva kallar det, additiv tillverkning. (mer…)

Få konkurser i branschen men antalet varsel ökar – här är alla siffror

Konkurserna i näringslivet ökar – och så även i flera andra delar av kommunikationsbranschen. Men den grafiska branschen står som undantag. Här är alla aktuella siffror med diagram för grafiska branschen, byråer och förlag.

Göteborgare tar ”Sveriges kanske trevligaste tryckeri” till Stockholm

Göteborgstryckeri öppnar i Stockholm. (Bilder: Wikimedia Commons. Götaplatsen av Historiker och Sergels torg av de:Benutzer:Stern. Bilderna är beskurna)

Service och kundlösningar i fokus när Göteborgstryckeri, med stort utbud av trycksaker och produktmedia, öppnar i Stockholm.

Karlshamns kommun tvingas göra om tryckeriupphandling – strider mot transparensprincipen

Ljungbergs tryckeri överklagade Karlshamns kommuns tryckeriupphandling tidigare i år – nu tvingas man nu göra om den efter en dom i Förvaltningsrätten. (mer…)

Världens mest hållbara sugrör görs av trä – Stora Enso teamar upp med startup-bolag

”Tillsammans med Stora Enso har vi utvecklat världens mest hållbara sugrör för produktion i industriell skala. Varje vecka produceras och konsumeras miljarder plastsugrör och vårt sugrör har potentialen att bli en riktig ”game changer”.

Driver försäljning av tryckpressar med hjälp av utbildning

(Bild: Inkish)

För Visutech är utbildning ett sätt att addera värde – det är bland annat så man hjälper sina kunder att utvecklas. (mer…)

Samsung tar över tronen – lägger mest pengar på marknadsföring av alla

Den årliga rapporten med de företag som annonserar mest har kommit och Samsung tar över första platsen från Procter & Gamble.