Göteborg

Poppels Bryggeri söker Grafisk formgivare

Året var 2012 då 15st ölälskare gjorde verklighet av en gemensam dröm: att sprida kärleken till riktigt bra hantverksbryggt öl. Sagt och gjort! Idag är Poppels Bryggeri det där lilla bryggeriet med stor kärlek till hantverket, beläget i Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Vi är ett trettiotal personer som alla har öl i tankarna – mer eller mindre – och där utveckling är ett gemensamt mindset. För sex år sedan flyttade vi till Jonsered, året därefter blev vi näst störst i Sverige inom hantverksbryggd öl och för två år sedan öppnade vi vår första restaurang. Och inte nog med det, i år väntar ytterligare en på sin tid i rampljuset. För att fortsätta kunna nå ut – både i det digitala bruset och i den traditionella pulsen – söker vi nu tillsammans med Oddwork efter vår nya familjemedlem. Är du en kreatör som har ett öga för det visuella och har en förkärlek till snygga layouter? Läs vidare.

Om tjänsten
Hos oss kommer du axla rollen som grafisk formgivare där dina primära arbetsuppgifter är att se till så vår visuella identitet genomsyrar allt vi publicerar. Här kommer du få en varierande vardag där du kommer skapa menyer till restaurangen, produktblad när vi släpper öl men också sammanställa bilder till både hemsidan och våra presentationer. När våra event annonseras ut är det du som har lagt din kreativa prägel på affischerna och när delägarturnén sätter igång är det du som håller i taktpinnen för tryckmaterial och nyhetsbrev. Kort och gott ett stort ansvar för vår marknadsproduktion. Men ensam är du inte. Vår ödmjuke, lagspelande och initiativrika CMO, Magnus, kommer stötta dig i vått och torrt. Du kommer även hjälpa vår säljavdelning och restaurang när det behövs, men ödmjuk som du är gör du det i en handviftning. Har du även ett intresse för foto och vet vilken vinkel som passar bäst i nyhetsflödet? Då vill vi välkomna dig till ett engagerat och passionerat företag där du kommer både få ta initiativ och växa in i din roll!

Vi söker dig som…
…beskrivs som energisk med en touch av vänligt lugn. Du är trygg i hantverket och nyfiken på att testa nytt för att hela tiden hålla den kreativa lågan uppe. Med en känsla för struktur sätter du riktlinjer och håller koll på deadlines för att produktionen inte ska halka efter. Du gillar att jobba tillsammans med andra och samtidigt som du håller hårt i din personlighet, kan du också enkelt anpassa dig till gruppen. Du rör dig hemvant i Adobe Creative Suite programmen och gillar både att skapa nytt och sätta mallar för dig själv.

Våra önskemål till dig:

  • Du tycker det är kul att lära dig nytt
  • Du är självgående och vågar stå för det du producerar
  • Du rör dig obehindrat i Photoshop, InDesign och Illustrator
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Stort plus om du har ett intresse för mat och dryck

Varför Poppels?
Här kommer du mötas av ett glatt gäng som alla har ett gemensamt intresse när det kommer till öl som passar alla. För oss är Poppels Bryggeri nämligen mer än bara en arbetsplats, men också mer än bara ett ölvarumärke. Vi värdesätter den relationen vi har med alla ölhjältar, kunder, pubar, restauranger, delägare, anställda och alla andra i vår Poppels-community. Vårt bryggeri finns där grönskan tar vid, närmare bestämt i Jonsered – 10 minuters pendel från stan. Om du, likt oss själva, vill fortsätta sprida kunskap och glädje kring hantverksbryggt öl och även vill sätta din kreativa prägel, välkomnar vi dig med din ansökan redan idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS
: Göteborg
OMFATTNING
: Heltid
LÖN:
Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2022-03-07

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons