Stockholm

Polismyndigheten söker medarbetare till tryckeri

Är du redo för en större uppgift?
Vi söker nu en mångsidig medarbetare till digitaltryckeriet på Regionkansliet i Stockholm. Detta är något för dig som har blick för färg och grafisk form och samtidigt tekniskt intresserad. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Tryckeriet är en del av regionens övergripande funktion för intern service. De sju medarbetarna på tryckeriet ansvarar bl.a. för tryckning av informationsmaterial och förundersökningar för polismyndigheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med kundmottagning, prepress, printing, enklare layout till efterbehandling. Eftersom det är en liten grupp innebär det att du ska kunna eller vilja lära dig alla förekommande arbetsuppgifter på tryckeriet, innefattande bl.a. inställning och felsökning av maskinerna vid behov. Vi arbetar med digitala printrar och fiery.rippar. Du kommer att arbeta med papper och grafisk teknik tillsammans med våra interna beställare.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasieexamen
• Utbildning eller dokumenterad relevant erfarenhet inom grafisk produktion
• God vana av att arbeta med grafiska program
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, samt kunskaper i engelska som krävs för att kunna använda våra skrivare och program

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Eftergymnasial utbildning inom grafisk produktion
• En mångsidighet av arbetsmomenten på ett tryckeri
• Kunskap och intresse av papper
• Kunskap i grafisk teknik och ett stort maskinintresse

PERSONLIGA EGENSKAPER
Då rollen innebär många kontaktytor och gruppen arbetar sammanhållet i ett mindre team ser vi det som en självklarhet att du prestigelöst samarbetar med andra på ett smidigt sätt för att nå målen. Arbetsuppgifterna ställer även krav på hög stresstålighet och för att trivas i rollen är du även ordningsam. Rollen kräver att du är van att arbeta självständigt med en mycket hög sekretessmedvetenhet. Du ska även kunna ta dig an olika uppdrag som kan förekomma inom tryckeriet, så nyfikenhet och villig att lära dig nya saker är av vikt.
Då tjänsten kräver regelbundna tunga lyft är det bra om du är i god fysisk form.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-16

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons