Logga in

Polisen söker medarbetare till myndighetens interna tryckeri

12 februari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en mångsidig medarbetare till tryckeriet på Regionkansliet i Stockholm. Detta är något för dig som har blick för färg och grafisk form men även intresse för teknik. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Tryckeriet är en del av regionens övergripande funktion för intern service. De sju medarbetarna på tryckeriet ansvarar bl.a. för tryckning av informationsmaterial och förundersökningsmaterial för Region Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med kopiering, printing, kundmottagning, enklare formgivning och efterbehandling. Eftersom det är en liten grupp innebär det att du ska ha viljan att lära dig alla förekommande arbetsuppgifter på tryckeriet. Vi arbetar med digitala printrar och Fiery rippar.

Du har intresse för papper och gärna kunskaper om grafisk teknik som kan förmedlas i kontakt med våra interna beställare.

Du ska kunna ta dig an olika uppdrag som kan förekomma inom gruppen. Detta innebär varierade arbetsdagar där du beroende på arbetsuppgift arbetar självständigt och tillsammans med medarbetare i ditt arbetslag.

Då tjänsten kräver regelbundna tunga lyft ser vi att du är i god fysisk form.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Avklarad gymnasieexamen
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom grafisk produktion
  • God vana av att arbeta med grafiska program
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, samt vissa kunskaper i engelska som krävs för våra skrivare och program

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  •  Eftergymnasial utbildning inom grafik produktion eller design

Då rollen innebär många kontaktytor och gruppen arbetar sammanhållet i ett mindre team ser vi det som en självklarhet att du samarbetar med andra på ett smidigt sätt för att nå målen. Arbetsuppgifterna ställer även krav på hög stresstålighet och för att trivas i rollen är du även ordningssam. Rollen kräver att du är och van att arbeta självständigt med en mycket hög sekretessmedvetenhet. Du är samtidigt nyfiken och villig att lära dig nya saker vid behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Stockholmstryckerier flyttar ihop – ”vi skapar ett fantastiskt starkt mediahus”

Nytt verktyg för livscykelanalyser av förpackningar

Ett nytt verktyg från Billerudkorsnäs visar att många företag skulle kunna minska sina förpackningars klimatpåverkan med upp till 50 procent.

Svenska konsumenter vill ha förpackningar av papper

Organisationen Two Sides, som verkar för att främja den grafiska branschen och lyfta papprets hållbarhet, har genomfört en ny omfattade studie där man frågat europeiska konsumenter om deras förpackningspreferenser. (mer…)

Är mässorna på väg att smyga igång igen? – ”Vi måste få börja agera och planera för framtiden”

Lotta Frenssen, Christian Clemens, Carin Kindbom och Joachim Warnberg vill få igång mässbranschen igen.

I början av året var det breaking news när mässor blev inställda, men så började inställningarna hagla in och det blev snabbt vardagsmat, nu är situationen den omvända och ”breaking news” är om en mässa faktiskt blir av. Samtidigt så vill nu flera av Sveriges största mässarrangörer att man åter ska få dra igång verksamheten.

Så här påverkas tryckerierna av Covid-19 (v21)

Vecka 21: Ytterligare ett steg framåt för den civilgrafiska branschen i Norden. Läs mer i den senaste rapporten från Heidelberg.

Tryckeriet som ska hjälpa företag ur krisen med antimikrobiella trycksaker

Vill du få dina kunder att känna sig trygga? Tryck med antimikrobiellt lack!

Printoz satsar och rekryterar i krisen

Dennis Örtenholm till vänster och Tommy Jonsson till höger, tillsammans med försäljningschefen Mikael Björling i mitten.

Printoz som är en del av TS Reklam har anställt två nya medarbetare från ett annat företag i branschen.

Stora förändringar väntar i Postens nya leveransmodell för brev

(Bild: Postnord från film om varannandagsutdelning.)

Med start 2021 ska Posten sluta passera alla brevlådor varje dag för att dela ut brev, tidningar och reklam.

Flera nya ”Corona-projekt” från grafisk bransch runt om i världen

Dekaler för identifikation. (Bild: HP)

Det finns mer än visir och golvdekaler som kan hjälpa till i Coronakrisen.