Logga in

Polisen söker medarbetare till myndighetens interna tryckeri

12 februari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en mångsidig medarbetare till tryckeriet på Regionkansliet i Stockholm. Detta är något för dig som har blick för färg och grafisk form men även intresse för teknik. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Regionkansliet är regionledningens strategiska funktion som på Regionpolischefens uppdrag styr, processleder och samordnar regionens verksamhet. Tryckeriet är en del av regionens övergripande funktion för intern service. De sju medarbetarna på tryckeriet ansvarar bl.a. för tryckning av informationsmaterial och förundersökningsmaterial för Region Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med kopiering, printing, kundmottagning, enklare formgivning och efterbehandling. Eftersom det är en liten grupp innebär det att du ska ha viljan att lära dig alla förekommande arbetsuppgifter på tryckeriet. Vi arbetar med digitala printrar och Fiery rippar.

Du har intresse för papper och gärna kunskaper om grafisk teknik som kan förmedlas i kontakt med våra interna beställare.

Du ska kunna ta dig an olika uppdrag som kan förekomma inom gruppen. Detta innebär varierade arbetsdagar där du beroende på arbetsuppgift arbetar självständigt och tillsammans med medarbetare i ditt arbetslag.

Då tjänsten kräver regelbundna tunga lyft ser vi att du är i god fysisk form.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Avklarad gymnasieexamen
  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet inom grafisk produktion
  • God vana av att arbeta med grafiska program
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, samt vissa kunskaper i engelska som krävs för våra skrivare och program

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  •  Eftergymnasial utbildning inom grafik produktion eller design

Då rollen innebär många kontaktytor och gruppen arbetar sammanhållet i ett mindre team ser vi det som en självklarhet att du samarbetar med andra på ett smidigt sätt för att nå målen. Arbetsuppgifterna ställer även krav på hög stresstålighet och för att trivas i rollen är du även ordningssam. Rollen kräver att du är och van att arbeta självständigt med en mycket hög sekretessmedvetenhet. Du är samtidigt nyfiken och villig att lära dig nya saker vid behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Sappi lanserar ny serviceplattform för Sverige och Danmark – leverar huspapper inom 48 timmar i Sverige

Papperstillverkaren Sappi har byggt upp en ny infrastruktur i Sverige och Danmark som gör att man ska kunna leverera arkpapper till tryckerier i de två länderna inom 48 timmar.

Framgång och framtidstro för nytänkande tryckeri i Norge

Truls Bonnegolt  och Jørgen Lysnes på UTG lyfter hantlar i gymmet som finns i den nybyggda produktionsanläggningen i Larvik.

UTD Reklameprodusenten i Larvik är ett snabbt växande tryckeri i Norge, som genom gedigen omvärldsbevakning och pris-transparens på kort tid gjort sig ett namn i branschen.

PEFC skärper sin märkning

PEFC inför nya standarder för spårbarhet och

Flera nordiska organisationer tar bort påståenden som är skadliga för grafisk bransch

Före- och efterbild av Stockholms Stads kommunikation kring e-faktura.

Two Sides Anti-Greenwash kampanj har under 2019 fått 131 organisationer världen över att ta bort sina vilseledande påståenden om papprets miljöpåverkan, varav 30 är nordiska organisationer. (mer…)

Arctic med nytt is-vitt papper

Efter White, Highwhite och Ivory kommer nu Ice i Arctic Papers serie Arctic Volume. (mer…)

Snabbväxande online-tryckeri och Landa kommer till Print Next den 7 maj

Koen Vlieghe från Landa och Wouter Haan som driver ett snabbväxande onlinetryckeri delar med sig av sin kunskap på Print Next den 7 maj.

Grafkom arrangerar den 7 maj nätverksträffen Print Next tillsammans med Grafiska Företagen och Nopa. Nu börjar talarna presenteras och på listan finns företag som Landa och Simian. (mer…)

Alsander och Stålhäll ska leda Brandfactory efter rekonstruktionen

Brandfactory har avslutat sin rekonstruktion och Martin Alsander tar över som koncernchef.

Addbrands trycksaker finns nu hos Unitedprofile – enkelt tillgängliga hos anslutna återförsäljare

Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Den senaste leverantören att ansluta sig till Unitedprofile är trycksaksproducenten Addbrand – som blir den första leverantören hos Unitedprofile vars huvudfokus ligger på just trycksaker. (mer…)

Så påverkar Coronaviruset branschen

Coronavirus är egentligen en grupp av olika virus, det senast upptäckta viruset heter Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV). Namnet kommer från latinets ord för krona ”Corona” eftersom viruset påminner om just en krona. (Bild virus: WHO)

I skrivande stund är över 60.000 bekräftat smittade av Coronaviruset och över 1.300 av dessa har lett till dödsfall. Viruset har dominerat mediebevakningen världen över de senaste veckorna, allmänheten är orolig och många drar sig för att resa till framförallt Kina, men även Asien generellt. Men hur påverkar viruset vår bransch?