Podd: År 1 för House of Regalo

Podden

I det här avsnittet av Branschkollpodden snackar vi med Rony Abou Nader, vd och grundare av House of Regalo, en leverantör av gåvokort och produktmedia.

Podden lyssnar du på nedan eller där poddar finns.

Hur har ditt första år varit?

– Bra! Mycket att stå i, och i ett drömscenario hade jag såklart kunnat träffa fler kunder, vår kraft ligger i att träffa kunder och skapa relationer. Det här är ju en relativt liten bransch och då måste du definitivt skapa starka relationer och visa att du är någon man kan lita på.

Hur gick det resultatmässigt första året för bolaget?

– Första året gjorde vi 7,8 miljoner där fokus framförallt låg på julförsäljningen. I år, vi har brutet räkenskaps år, så har vi redan nu nått förgående års nivåer och vårt mål är att dubbla förgående års omsättning och det tror jag är fullt möjligt. De kunder vi jobbar med har stärkt sitt samarbete med oss ytterligare.

– Vi har också anställt Frida som är med och hjälper till, hon har varit med ett halvår nu och förhoppningsvis får branschen se mycket mer av henne. Vi kommer anställa fler framöver men det kommer ske pö om pö.

Hur jobbar du med att hitta rätt produkter och paketering?

– Jag tänker lite egoistiskt och på saker som jag själv skulle vilja ha hemma eller ta med på utflykt, givetsvis ska det vara snygga produkter, kvalitet är så självklart så det pratar vi inte om. Ett exempel på en produkt vi haft framgång med nyligen var en bärbar grill, I Corona-tider träffas vi framförallt utomhus då får man tänka till vad som passar här och nu.

– Alla är sugna på att träffas i större sällskap och vår marknadsföring inför våren fokuserar en hel del på just det, att träffas och ha det trevligt tillsammans. Det är en grundtanke i de produkter vi tagit fram och så vill vi såklart ha kvar den fashionabla delen i våra produkter.

Hur anpassade du dig efter de större gåvobeloppen förra året?

– Vi skapade First of Regalo exclusive och unique där du kunde välja två alternativt tre produkter på en och samma frakt. Tvåkods-lösningen funkade väldigt bra, och den sålde vi väldigt bra av.

Tog du också fram exklusivare produkter?

– Dyrare produkter kan man alltid hitta, men det blir också högre krav. Vi gick ihop tillsammans med 2-3 kunder som vill göra en preorder och delade på resan, på så sätt vågade vi beställa lite mer exklusiva produkter. En häftig produkt vi tog fram var en Sodastream, den sålde hur bra som helst! Men vi har fokuserat framförallt på 360 som sedan blev 399.

Har du några milstolpar du vill nå med bolaget under året?

– Ja vi vill ju dubbla vår omsättning och det tror jag inte vi mäktar med på två personer och sen vill vi inte outsourca allt för mycket och ha det mesta inhouse och då måste man såklart anställa fler, avslutar Rony Abou Nader vd för House of Regalo.

Annons

Efterbehandlingsbolag har avslutat sin rekonstruktion

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny digital tonerpress i formatet B2+

Fujifilm Revoria B2
Ämnen i artikeln: Fujifilm

Kan trycka på båda papper och kartong.

Ämnen i artikeln: Fujifilm
redaktionen@branschkoll.se
Annons

De är Sveriges snålaste (och mest generösa) regioner beträffande julgåvan

Ämnen i artikeln: Julgåvapresentkort

En sammanfattning av Sveriges mest ”snåla” och generösa kommuner beträffande julgåvan.

Ämnen i artikeln: Julgåvapresentkort
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Bokslutsfest – flera tongivande produktmediaaktörer har kommit in med siffror för 2022

Nu har det börjat droppa in siffror för bolag i branschen fram till så sent som augusti 2022. Den gemensamma nämnaren är att omsättningen i stort sett är tillbaka eller överträffar den man hade före pandemin.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Clipper inleder samarbete med plattform för hållbarhets-ranking

Ämnen i artikeln: Clipper
Ämnen i artikeln: Clipper
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Anklagad för sexuellt ofredande – lämnar NWGs styrelse och flera andra uppdrag

Ämnen i artikeln: NWG
Ämnen i artikeln: NWG
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Blåkläder partner till Handbolls-VM

Ämnen i artikeln: Blåkläder

Internationella Handbollsförbundet och Blåkläder har tecknat ett flerårigt avtal därBlåkläder blir officiell partner tillHandbolls-VM.

– Handbolls-VM har visat sig vara en unik möjlighet att aktivera vårt varumärke i ett sammanhang där många av våra kunder redan finns. Handboll är en ärlig, rolig och intensiv sport med en växande global gemenskap, och vi är därför mycket stolta över att ha inlett detta nära samarbete med den internationella organisationen bakom sporten, säger Peter Mönhage, Sverigechef på Blåkläder, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln: Blåkläder
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Blåkläder ett av 17 nya varumärken hos Unitedprofile

Ämnen i artikeln: BlåkläderUnitedprofile

Unitedprofile och Skydda fördjupar sitt samarbete, 17 nya workwear-varumärken och över 1.000 nya yrkepsprodukter lanseras på Unitedprofiles plattform.

Bland de varumärken som nu tillkommer finns bland annat Blåkläder, Björn Borg, och Zoll.Unitedprofile och Skydda började samarbeta i juni, något som sägs mottagits väl av kunderna och nu fördjupar man alltså det samarbetet.

– Med Skyddas kunskap om både säkerhet, produkter och slutanvändare garanterar vi att erbjuda ett heltäckande sortiment inom alla våra produktkategorier. Det innebär att ett urval av de bästa produkterna från respektive varumärke finns inom Skyddas utbud. Vi ser en stor potential i Unitedprofile som tjänst. Enkelheten består i att våra produkter når fler återförsäljare och i sin tur når fler slutkunder. Det gör att vi kan göra de svenska arbetsplatserna ännu säkrare, säger Johan Törnblad, vd för Skydda i Sverige AB.

Blåkläder hos Unitedprofile

Blåkläder är ett av de varumärken som Skydda nu lanserar. Alla återförsäljare som valt eller väljer att aktivera Skydda som leverantör får nu tillgång till ett brett utbud av arbetskläder via Unitedprofile. Blåkläder tillsammans med L.Brador lägger en stabil grund för detta, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt nöjda med det fina samarbetet med Skydda och det är så positivt att de nu väljer att lägga i nästa växel. Vi vet att det här är en fantastisk nyhet bland våra återförsäljare, vilka nu är ännu ett steg närmare att bli totalleverantör till sina kunder, säger Jesper Löfgren, leverantörsansvarig på Unitedprofile.

Samtliga varumärken som Skydda nu introducerar är Blåkläder, Björn Borg, Zoll, Speedglas, Akla, Grundéns, MCS, Sterisol, Sulman, Suprabeam, Tychem, Tyvek, Adapt, Ansell, Dunlop och Ear.

Ämnen i artikeln: BlåkläderUnitedprofile
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Procurator öppnar ny butik i Sundsvall

Ämnen i artikeln: Procurator

Procurator öppnar den 13 december en ny butik iSundsvall trots ”en allt mer digitaliserad värld”.

Mikael Östbring med titeln Head of Stores berättar om bolagets satsning på ett större butiksnät.

Vi har ett brett och komplext sortiment som vi vill att våra kunder ska få ta del av på enklaste och bästa sätt. I butiken får kunden möjligheten att se produkten på nära håll och få en bra kundupplevelse. Produkter som exempelvis skor vill kunden gärna prova innan sitt beslut för att se till att de passar både arbetsmiljön och bäraren på bästa sätt, säger Mikael Östbring i ett pressmeddelande.

Hur ser du på butiksöppningen i Sundsvall?

– Precis som i resterande delar av den norrländska kusten växer Sundsvall som stad och ett större antal nya bolag inom industrin är på väg att etablera sig i området. Procurator vill vara en del i att hjälpa orten utvecklas i den takt som planeras. Vi ser det även som en stor möjlighet för oss att stärka vår fysiska närvaro för våra kunder i Sundsvall avslutar Östbring.

Ämnen i artikeln: Procurator
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nomineringarna öppna till Produktmediabiet

Ämnen i artikeln: SBPR

Tävlingen Produktmediabiet (tidigare Promotionbiet) tar nu emot nomineringar för årets upplaga. Pristutdelning kommer ske på branschfesten den 18 januari på Elite Stora Hotellet, Jönköping.

Det går att nominera i följande kategorier:

  • Årets Leverantör 2022
  • Årets Återförsäljare 2022
  • Årets Förädlare 2022
  • Årets Kampanj 2022
  • Årets Hållbarhetspris 2022

Nomineringen sker via mail till info@sbpr.se. Ange kategori i ämnesrutan på mailet. Alla nomineringar hanteras med sekretess och hanteras endast av juryn.

Nomineringar skall vara inne på info@sbpr.se senast 15/12 2022.

Ämnen i artikeln: SBPR
redaktionen@branschkoll.se
Annons