Stockholm

POD Sthlm söker Printoperatör Storformat

Vi växer, vilket vi är superglada över! 

Vi letar efter vår nästa härliga kollega till storformatsavdelningen. Vi har under de senaste åren haft förmånen att lyckas anställa några av branchens bästa operatörer som nu söker sällskap för att hantera den växande produktionen.  

Vi är ett modernt tryckeri med ett brett utbud av lösningar inom tryck och expo. I rollen kommer du arbeta i produktionen med huvudfokus på storformatsprodukter såsom mässor, kampanjmaterial & butiksdekorer. Det vi alla på pod uppskattar är variationen av arbetsuppgifter. Vi har förmånen att få jobba med väldigt många olika typer av kunder och branscher vilket gör att ingen dag är den andra lik. 

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av storformatstryck
  • Har erfarenhet av rullskrivare
  • Har erfarenhet av planprint
  • Har erfarenhet av skärbord
  • Har erfaranhet av dekormontage (butik & fordon)  

Som person är du ansvarstagande, självständig och har god förmåga att vara lyhörd, lösningsfokuserad och anpassningsbar.  

Övrig information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 
  • Tjänsten är placerad i Spånga i Stockholm.
  • Dina primära arbetstider är måndag-torsdag kl. 07-16.00 fre. 07-14. 
  • Tillträde sker enligt överenskommelse. 
  • Lön och andra förmåner enligt överenskommelse. 

Ansökan

Du skickar din ansökan till niklas@podsthlm.se. Sista ansökningsdag är den 15/12. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Niklas Hultberg på niklas@podsthlm.se

www.podsthlm.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trycker fotoprodukter för en miljard – här berättar grundaren om strategier och utmaningar

”Det är ett digitalt spel som man måste vara bra på att spela”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny tjänst ska öka återvinningen av grafiskt kampanjmaterial

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Viva Magenta är Pantone-färgen 2023

Viva Magneta är en lite mörkare version av Magneta som ”vibrerar av entusiasm och kroppslig styrka”, med rötter från naturen har Pantone 18-1750 sitt ursprung i den röda färgfamiljen.

Årets färg är kraftfull, det är en ny animerad röd färg som badar i ren glädje och uppmuntrar till experiment och till att uttrycka sig själv. Det är en elektrisk, gränslös nyans som står ut och välkomnar alla med en rebellisk själ, skriver Pantone i ett pressmeddelande.

Pantone menar att i den här teknologiska tiden vill vi bli inspirerade av naturen och det som är riktigt”, Viva Magneta har liknade röd ton som koschenill eller karmi, den färg som framställ från en vis typ av löss.

Som vanligt släpps årets färg tillsammans med en mugg – som snabbt sålde slut. Pris: 20 dollar.
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Allmedia i Malmö köper en HP Indigo

Malmöbaserade Allmedia väljer att ta nästa steg för sitt tryck med en press från HP Indigo. Man investerar i en HP Indigo 7800 med sex färgverk och det är Visutech som levererar och installerar den nya pressen i januari 2023.

– Investeringen i en HP Indigo är ett bevis på att Allmedia satsar på kvalitet i första hand och med den nya tryckpressen kan vi bredda vårt utbud till våra kunder, säger Jonas Rydje vd för Allmedia.

Man skriver i ett meddelande att med den nya pressen kan Allmedia erbjuda ett större, mer mångsidigt och varierat utbud av tryckmaterial, med färgade papper, plast och transparenta material. Den nya tryckpressen klarar även av att trycka på tjockt material, upp till 400 micron, utan att gå ner i hastighet. Med funktionen EPM (Enhanced Productivity Mode), där man trycker med CMY istället för CMYK, ökar man hastigheten från 120 ppm till 160 ppm. Dessutom till en lägre körkostnad.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons