Stockholm

POD Sthlm söker Erfaren projektledare

OBS – TILLSATT

Vi växer, vilket vi är superglada över! 

Vi söker nu dig som vill arbeta i en rolig och varierad roll som projektledare. Vi är ett modernt tryckeri med ett brett utbud av lösningar inom tryck och expo. I rollen kommer du arbeta med hela vår produktportfölj där stortfokus ligger på personlig service, kvalitet och trygghet för kunden. 

Du har en viktig roll och agerar som länk mellan produktionen och kunden, din expertis är av stor vikt för oss och vår strävan efter att alltid hitta bästa lösningen för den unika kunden. Du tar hand om hela projekt från idé till slutleverans och uppföljning. Till din hjälp har du ett glatt, härligt & samspelt gäng kollegor med stor erfarenhet av tryckeribranschen. I vår produktion har vi den senaste tekniken på marknaden och kan därför erbjuda kunden den bästa lösningen. 

Vi söker dig som

  • Har flerårig erfarenhet av projektledning inom tryck.

Som person är du ansvarstagande, självständig och har god förmåga att vara lyhörd, lösningsfokuserad och anpassningsbar i kontakten med kunder.  

Övrig information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. 
  • Tjänsten är placerad i Spånga i Stockholm.
  • Dina primära arbetstider är måndag-torsdag kl. 07-16.30 fre. 07-14. 
  • Tillträde sker enligt överenskommelse. 
  • Lön och andra förmåner enligt överenskommelse. 

Ansökan
Du skickar din ansökan till info@podsthlm.se. Sista ansökningsdag är den 15/12. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Niklas Hultberg på niklas@podsthlm.se

www.podsthlm.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Smålandstryckeri förvärvas av förpackningsbolag

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svensk grafisk kedja ska inta Norge

redaktionen@branschkoll.se
Annons

NI Solutions ska sälja HP Latex – tar över från Papyrus

NI Solutions tar över Papyrus HP-agentur.

I höstas meddelade Papyrus att man slutar sälja HPs storformatssortiment. Nu är det klart att det blir NI Solutions som tar över kontraktet med HP efter att ha köpte verksamheten från Papyrus.

NI Solutions utökar därmed sitt sortiment med HP Latex och HP Pagewide XL inklusive service.

– Vi är övertygade om att detta är en mycket bra lösning och att våra kunder och deras produktionslösningar kommer att vara i trygga händer hos NI Solutions. Affären mellan oss och NI Solutions är klar och ambitionen är att NI Solutions tar över driften from 2022-02-01. Under januari månad vänder ni Er fortsatt till oss på Papyrus, säger Johan Svedung, försäljningschef på Papyrus.

Niclas Ulriksson som varit huvudansvarig för HP försäljningen på Papyrus följer med över till NI Solutions och blir säljare och produktansvarig för alla HP-produkter i NIs sortiment.

– Verksamheten kommer att integreras i vår storformatsavdelning. Uppstarten är redan i gång och snart kommer HP:s produkter att finnas på våra webb- och säljkanaler, skriver NI i ett meddelande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Logistik- och efterbehandlingsbolag i rekonstruktion

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons