Bredaryd

Plastprint söker säljare/Key Account

Plastprint – Made in Bredaryd, Sweden
Plastprint är ledande inom tillverkning och tryck av promotionprodukter i Norden. I Plastprints lokaler i Bredaryd arbetar ett 40-tal medarbetare med att tillverka egendesignade vattenflaskor, termomuggar, isskrapor, frisbees mm och som, tillsammans med flera andra produkter, trycks åt slutkunder, med kundunika budskap, logos.

Vi har en strävan att komma närmare våra kunder och därför förstärker vi nu vår organisation med en säljare/Key Account som kommer arbeta med att utveckla och driva försäljningen hos våra promotionåterförsäljare runt om i Norden. Inspireras och trivs du i kontakten med såväl nya som befintliga affärsrelationer där ditt signum är att skapa långa, utvecklande och förtroendefulla samarbeten? Då kan rollen som säljare/Key Account hos oss på Plastprint vara din nya utmaning!

Denna tjänst passar dig som är resultatinriktad och strukturerad som person då vi är ett litet team där alla bidrar till vår gemensamma utveckling. Du är en självgående person som har viljan att både arbeta med såväl nya som befintliga kontakter där du har en känsla för hur relationer skapas och genererar försäljning. Vårt arbete bygger på innovation och idéskapande kring produkter, arbetssätt och säljkanaler, därför är ett flexibelt och dynamiskt synsätt betydelsefulla egenskaper för att du ska trivas i denna roll. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av promotionmarknaden och/eller försäljning mot återförsäljare. Du har tidigare  arbetat i en säljroll på ett framgångsrikt sätt och vill fortsätta arbeta mot återförsäljare hos oss. Har du tidigare erfarenhet av digitala marknadsförningskanaler och support mot webbhandelsorienterade företag är det meriterande. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Plastprint har en mycket stark position inom promotion marknaden och med vår unika affärsidé med övervägande egen tillverkning och tryck inom Sverige är vi unika i bredd och utbud av svensktillverkade kvalitetsprodukter till reklammarknaden. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta mycket under devisen ”frihet under ansvar”. Hos oss finns det möjlighet att utvecklas såväl i rollen men även i företaget framöver. 

Placeringsort: Vi ser att tjänsten utgår från vårt kontor i Bredaryd där också innesälj- och marknadsteam sitter. Tjänsten innefattar cirka 30-100 resdagar per år. 

I denna rekrytering samarbetar Plastprint med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 24 oktober men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons