Plast Petter söker Originalare

Plast Petter AB är en specialisttillverkare av produkter i mjukplast. Den egna tillverkningen finns i Hova och med kontor i Hova och Göteborg. Erbjudandet består av specialtillverkning i mjukplast mot kundens önskemål samt standardprodukter med möjlighet till profilering i eget tryckeri. Huvudsakliga marknadsområden är kontorsvaror, profilprodukter, skyltning och förpackning samt konceptutveckling och legotillverkning. Varumärket PETTER® står för en mycket hög produktkvalitet, ett tekniskt kunnande i absolut framkant och en hög affärsetik i långsiktiga affärsrelationer. Vi har ”kapacitet för det stora och blick för det lilla”. Det innebär att vi både levererar volymprodukter till Nordens ledande kontorsgrossister och ger det lilla företaget maximalt utrymme för verklig specialdesign.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder en tjänst där arbetsdagen innehåller många varierande och utvecklande arbetsuppgifter. På Plast Petter arbetar vi till största delen med digitaltryck, men även med varmprägling. Hos Plast Petter kommer du få möjligheten att arbeta brett inom grafisk design. Allt från originalidé till färdig, tryckt produkt – från skrivbordet till att praktiskt jobba med tryckpressen. Allt detta i ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer. Arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att bestå av:

Framtagning av original och pre-press för tryck och digital användning
Inställning, drift och underhåll av digitaltrycket och digitalskäret
Produkt och verktygsritningar i ArtiosCAD
Intag av arbetsorder för print
Medverkan till innovation av nya produkter såsom förpackningslösningar eller annat enligt kundförfrågningar

Din bakgrund

Vi söker dig som har en examen inom exempelvis grafisk formgivning eller annat som bedöms likvärdigt. Du har också några års erfarenhet som grafisk formgivare eller originalare. Givetvis arbetar du obehindrat i Illustrator, Photoshop och InDesign. Du har också erfarenhet av ArtiosCAD eller annan, likvärdig programvara. Vi arbetar i PC-miljö. Då du kommer att ha mycket kundkontakt krävs det goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Du har körkort och tillgång till bil. Erfarenhet av praktiskt arbete med digitalprinter för storformat är meriterande, men inget krav, viktigast är att viljan och intresset att lära sig finns.

Personliga egenskaper

Du är van att arbeta mot korta deadlines och kan producera material snabbt och med stor noggrannhet. Du har även stor fallenhet och ett öga för färg, form och andra detaljer. Vidare är du driven, ansvarstagande och noggrann. Du har också lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och har en positiv attityd.

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se