Logga in

Pins Factory söker Account Manager – Premium Brands

29 september, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

The Brand Concept arbetar med att bygga varumärken genom profil och presentreklam. Vi erbjuder allt ifrån enklare promotionartiklar till helhetslösningar som täcker hela företagets profilbehov. Bland våra kunder finns flera av Sveriges största företag och organisationer.

Account Manager – Premium Brands (kända premiumvarumärken)

Tjänsten är helt ny och du arbetar självständigt med relationsbyggande försäljning. Din roll blir att skaffa nya kunder som du skriver avtal med och som sedan regelbundet beställer av oss via en ny webshop med exlusiva varumärken.

Konceptet är helt nytt och hemsidan lanseras när vi har vår Account manager på plats.

Du kommer att arbeta med kända varumärken och endast B2B. Antalet kunder kommer att vara begränsat för exklusivitetens skull. Produkterna är exklusiva och våra kunder använder dem att premiera anställda alternativt ge till sina kunder.

Arbetet är roligt och omväxlande och ställer krav på dig att du kan hålla mycket i luften och driva projekt. Du skall vårda, stödja och underhålla befintliga kunder. Tillsammans lägger vi upp en plan hur just du skall arbeta med våra kunder, vi skapar en mix som passar dig/oss/kunden. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avtalsskrivning.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är arbeta med bolagets försäljning för affärsområdet ”PREMIUM BRAND”

Vi arbetar INTE med telemarketing men det krävs lite ringande i början, det bästa är om du redan har ett kontaktnät.

Enligt ök.
Kan vara på distans, men du bör kunna ta dig till kontoret några ggr/månad för avstämning.

Efter ÖK.
Provision på försäljning, du startar på 100 % provision första månaden, sedan följer en stege där du kliver in på en grundlön som stiger vartefter du ökar din försäljning. Räkna med ca 2-3 tuffa månader innan det släpper.

Det finns mycket goda chanser till utveckling. Företaget är litet och vår ambition är att vi skall växa med dig.

Kanske är du vår blivande försäljningschef, inköp-backoffice eller kanske delägare?

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Podd: Han vill omdefiniera tryckindustrin – ”Tillväxtmöjligheterna är enorma”

”Det har aldrig varit en mer spännande tid för den grafiska industrin än den tid vi står inför nu. Tillväxtmöjligheterna är enorma”. Detta säger Henrik Müller Hansen, Gelatos grundare, i det senaste avsnittet av Branschkollpodden. Om du är entreprenör och vill få nya idéer inför framtiden – så är det spännande lyssning. (mer…)

Grundaren lämnar Lasertryk – ska satsa vidare på pizzabranschen

Duon som startade Lasertryk skiljs nu åt, i alla fall som kollegor på tryckeriet, när Anders Grønborg (t.h.) lämnar bolaget. (Bild: Lasertryk)

Anders Grønborg lämnar sina poster på Lasertryk och Scandinavian Print Group som han grundade tillsammans Esben Mols Kabell för över 20 år sedan.

Elanders och Universeum ska folkutbilda om IT-avfall

Elanders i samarbete med Universeum i Göteborg. (Bilder: Pexels och Universeum)

Elanders har inlett ett samarbete med Universeum som är Sveriges nationella vetenskapscenter,

Nu säljer Stordalen (nästan) rubbet till Bonnier

Nu säljer Petter Stordalen 70 procent av sitt bokförlag Strawberry Publishing till Bonnier Books och menar att de är den perfekta partnern för fortsatt tillväxt.

Svensk Direktreklam landar ÖoB och flera andra stora kunder

Henrik Olsson, SDR.

Print och TV starka tillsammans. (mer…)

Vill du fortsätta sälja B2B? Det här måste du göra för att nå fram till kunderna

B2B-affärer görs nu allt mer digitalt. Nya sätt att effektivare göra affärer växer fram i pandemins spår. Hoppar du på tåget?

Ingen ska behöva dö av ett elakt virus bara för att näringslivet ska komma på fötter igen. Ingen måste tillbaka till exakt samma arbetssätt för att få sitt företag att blomstra när pandemin dragit förbi. Branschkoll tar dig med på en resa till andra sidan pandemin och på vägen får du fakta som kan hjälpa dig ta viktiga beslut. Den som ser möjligheter istället för problem kommer att gå vinnande ur krisen. 

–> Visa hänsyn och investera i de bästa verktygen för digital försäljning. Det kommer att ta dig, dina medarbetare och ditt företag till en ny framtid med fler, större och smartare affärer.

Billes går ”all in” på CO2-kompensering – alla trycksaker blir klimatneutrala

Niklas Bille, vd för Billes Tryckeri, jobbar kontinuerligt med att sänka sitt företags klimatpåverkan.

Billes Tryckeri i Göteborg tar nu steget fullt ut och ser till att alla produktioner blir klimatneutrala oavsett om kunden efterfrågar det eller inte. (mer…)

Danagårdlitho går över till grönare transporter

Peter Hjelm, vd för Danagårdlitho.

Danagårdlitho går över till transporter med lägre miljöpåverkan. ”Vi angriper ett väsentligt miljömål”.

Här är branschens 21 superföretag inom print och promotion

Några av de företag som kvalat in på Bisnodes lista över svenska superföretag.

Branschkoll har ännu en gång gått igenom den långa listan över ”superföretag” och letat upp de bolag som verkar i de branscher vi har koll på så att säga. Hör företagen berätta om vad som står bakom framgångarna.