Stockholm

PGM söker junior projektledare

PGM är en strategisk produktmediabyrå, som levererar kreativa lösningar som stärker våra kunders varumärke. PGM har under 30 år utvecklats till ett team med projektledare, designers och supporterande funktioner för att kunna erbjuda våra kunder det bästa stödet möjligt i sitt arbete med produktmedia och varumärkesexponering. Med tillgångar som ett eget inköpskontor i Asien, lagerhållning och skräddarsydda e-handelslösningar är vi redo att hjälpa ditt varumärke till nästa nivå.

Rollen

Som junior projektledare kommer du vara en viktig del i ett säljteam där du är ansvarig för att koordinera och hålla ihop kundprojekten. Du kommer arbeta nära kund i ett fartfyllt tempo som är både roligt och utvecklande. Våra leverantörer befinner sig till största delen i Sverige men du kommer även ha många internationella kontakter. Din roll är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära följande:

  • Kundförfrågningar
  • Kalkylering
  • Skriva och skicka offerter
  • Skriva kundorder och göra inköp
  • Sköta leveransbevakningen
  • Färdigställa fakturaunderlag
  • Bistå säljaren och förbereda inför kundbesök

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en projektledande roll eller som koordinator.
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av inköp och orderhantering, meriterande med erfarenhet av försäljning. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är önskvärt i denna roll då vi har många internationella kontakter.

Personliga förmågor

Som person är du noggrann, flexibel, ansvarskännande med en naturlig servicekänsla. Du har ett väldigt bra siffersinne och kan schemalägga din egen tid och se till att saker blir genomförda. Din sociala förmåga är väldigt god och du arbetar proaktivt. Du skapar trygghet för goda relationer till kunder och kollegor genom att vara lyhörd och pedagogisk samt anpassar dig till olika situationer där du ser möjligheter i stället för problem.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons