Stockholm

PGM söker Administrativ Projektledare

Om jobbet

PGM (Profile Gear Marketing) AB

Vi är en strategisk produktmediabyrå som hjälper våra kunder att bygga varumärken och nå sina affärsmål genom användandet av profilprodukter, kläder, gåvor och presentreklam. PGM har under 30 år utvecklats till ett team av säljare, projektledare, designers, webmaster mm. Vi har skapat långsiktiga, starka relationer med välkända varumärken och stora organisationer som värdesätter vår kunskap och servicenivå. Idag sköter vi bl a +40 webshopar som ger våra kunders organisationer tillgång till produkter på ett enkelt och effektivt sätt. Vi sitter på Döbelnsgatan i centrala Stockholm

Rollen

Som projektledare kommer du vara en viktig del i ett säljteam där du är ansvarig för att sköta om existerande kunder i nära samarbete med Säljansvarig. Jobbet innebär samarbete med olika leverantörer för att hitta, köpa in och offerera rätt produkter till våra kunder, orderhantering, leveransbevakningar och koordinering av olika kundprojekt, möten och övrig administration. Du kommer arbeta nära kunder i ett högt tempo som är både roligt och utmanande. Vi har flera stora lojala kunder med välkända varumärken som stannar hos oss på grund på vår servicenivå och vårt personliga bemötande.

Ansvarsområden

· Ta fram förslag och inköp av produkter och profilkläder mm

· Offerter och orderhantering

· Kalkylering av priser enligt stöd i mallar och riktlinjer

· Hantering av korrektur mellan leverantör och kund

· Bistå säljaren och förbereda inför och efter kundbesök

· Driva merförsäljning på befintlig kund bl a mailutskick via CRM system.

· Leveransbevakning

· Färdigställa fakturaunderlag

· Driva projekt t ex ny webshop för kund

· Göra enklare förändringar i kundernas webshopar

· Planera och vara delaktig i kundevent

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet att jobba med säljprocessen från offert till fakturering och har kunskap och god datavana att jobba i systemen som används i denna process. Vi tror att du idag jobbar som sälj/inköps/key account assistent, innesälj, administratör eller liknande. Du är effektiv och strukturerad och bra på att planera din tid och håller fokus även när det är mycket att göra. Du är serviceinriktad och bra på att bygga relationer. Du har ett bra siffersinne och gillar att räkna. I rollen jobbar du nära Säljansvarig så support och samarbete är viktiga delar. Vi ser gärna att du är van vid att jobba i någon typ av CRM system. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av att göra enklare uppdateringar av produkter i webshopar så är det en fördel. Branschvana är ett plus men inget krav. Vi arbetar i Pyramid (ERP system), Upsales (CRM), Office 365 samt Magento för våra webbutiker. Du har en relevant efter gymnasial utbildning inom ekonomi/försäljning/marknadsföring.

Personliga förmågor

Som person är du noggrann, strukturerad, snabb, utåtriktad, flexibel, ansvarskännande med en naturlig servicekänsla. Du triggas av att nå mål och ha en budget att sträva mot. Du skapar goda relationer till kunder och kollegor genom att vara lyhörd och samarbetsorienterad. Du gillar att ge bra service och hitta den rätta lösningen för kunden. Du jobbar för gruppens framgång.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons