Skurup

PG Etikett söker flexo- och digitaltryckare

PG Etikett tillverkar självhäftande etiketter för många olika branscher och vi använder oss utav flera olika tryckmetoder. Vi arbetar bland annat med flexo, digitaltryck, och foliering/prägling.

Vi är ett familjeföretag med mångårig kompetens och arbetar efter hög flexibilitet och hög kvalitet. Hos oss får du möjlighet att arbeta med korta beslutsvägar och där våra anställda är väldigt viktiga för oss. Vi är idag 17 medarbetare och tillsammans jobbar vi med kunden i fokus.

Vi söker nu efter en ny medarbetare till vår produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom digital- och flexotryckning.
Men även fungera som en resurs i vår övriga produktion.

Arbetet ställer krav på att du är noggrann, ansvarstagande och har ett tekniskt kunnande. Du har en vilja att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Har du erfarenhet från flexo eller digitaltryck sedan tidigare, alternativt jobbat med datorstyrd drift så är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tillverkningsindustri och har ett brett tekniskt intresse.

Arbetet förutsätter att du har:

– Goda datorkunskaper

– Fullgott färgseende

– Hög arbetsmoral och är självgående

– Kvalitetsmedveten

– Lätt för arbete i grupp och individuellt

– Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

– Läsa och förstå engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Relevant utbildning och upplärning kommer ske på plats och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta dagtid.
Tjänsten har för avsikt att bli en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placering i Norra Skurup.

Arbetstider: Mån-Tors 07:30 – 16:30 Fre 07.30 -14:00

Skicka din ansökan senast den 13 Juni -2022. Vi kommer att tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons