Skurup

PG Etikett söker flexo- och digitaltryckare

PG Etikett tillverkar självhäftande etiketter för många olika branscher och vi använder oss utav flera olika tryckmetoder. Vi arbetar bland annat med flexo, digitaltryck, och foliering/prägling.

Vi är ett familjeföretag med mångårig kompetens och arbetar efter hög flexibilitet och hög kvalitet. Hos oss får du möjlighet att arbeta med korta beslutsvägar och där våra anställda är väldigt viktiga för oss. Vi är idag 17 medarbetare och tillsammans jobbar vi med kunden i fokus.

Vi söker nu efter en ny medarbetare till vår produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara inom digital- och flexotryckning.
Men även fungera som en resurs i vår övriga produktion.

Arbetet ställer krav på att du är noggrann, ansvarstagande och har ett tekniskt kunnande. Du har en vilja att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Har du erfarenhet från flexo eller digitaltryck sedan tidigare, alternativt jobbat med datorstyrd drift så är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tillverkningsindustri och har ett brett tekniskt intresse.

Arbetet förutsätter att du har:

– Goda datorkunskaper

– Fullgott färgseende

– Hög arbetsmoral och är självgående

– Kvalitetsmedveten

– Lätt för arbete i grupp och individuellt

– Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

– Läsa och förstå engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Relevant utbildning och upplärning kommer ske på plats och det finns goda möjligheter att utvecklas.

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta dagtid.
Tjänsten har för avsikt att bli en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placering i Norra Skurup.

Arbetstider: Mån-Tors 07:30 – 16:30 Fre 07.30 -14:00

Skicka din ansökan senast den 13 Juni -2022. Vi kommer att tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt