Göteborg

PF Concept söker Finskspråkig kundtjänst/Innesälj-medarbetare

Är du en fena på det finska språket? Och besitter tidigare erfarenheter av kundtjänst, sälj och administration? Då kan du vara den rätta för tjänsten! Just nu söker vår kund PF Concept en ny driven kollega till deras team i Mölndal.

Om företaget
PF Concept grundades 1973 och är en del av Polyconcept-koncernen som erbjuder ett unikt och komplett sortiment profilprodukter. Företaget har sitt huvudkontor i Nederländerna och är idag ledande på den europeiska marknaden. Polyconcept-koncernen är världsledande när det kommer till profilprodukter med fem dotterbolag och kunder i över 100 länder. PF Concept har fem säljkontor i Norden och för att kunna tillhandahålla unika märknings- och leveranstjänster till kunderna har de samlat logistik samt märkning under samma tak i företagets anläggning i Polen. Med hjälp av de centraliserade tjänsterna blir PF Concept ett självklart val för både små och stora kunder världen över.

Vad erbjuder rollen?
Som finsktalande kundtjänst/innesälj-medarbetare hos PF Concept kommer du att tillhöra ett skandinaviskt team där ditt fokus kommer att ligga på att hjälpa PF Concepts kunder på den finska marknaden men även fungera som back-up på övriga skandinaviska länder. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i finska språket, både i tal och skrift, samt även i svenska och engelska. På kontoret i Mölndal arbetar det idag ca 25 personer fördelat inom områdena kundtjänst/innesälj, försäljning och administration.

PF Concept har en öppen företagskultur där företaget erbjuder en modern arbetsplats med möjligheten att delvis arbeta hemifrån. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att hjälpa och stötta PF Concepts kunder och utesäljare med: Offerter, säljsupport, orderläggning, leveransbevakning samt att du aktivt kommer arbeta med att ge bästa möjliga service till PF Concepts kunder.

Krav:
– Mycket goda kunskaper i finska i tal och skrift
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– Tidigare erfarenheter av kundtjänst, administration, sälj eller liknande
– Office 365

Villkor:
Strat: Omgående
Omfattning: Heltid

Vem är du?
För att lyckas i rollen som finsktalande Kundtjänst/innesälj-medarbetare ser vi gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning samt att du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller orderadministration. Du kan prata och skriva finska obehindrat, samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du besitter goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i olika typer av affärssystem.

Som person är du framåt, har en positiv inställning och besitter en hög servicekänsla. Du är en person som ser möjligheter snarare än problem och har enkelt för att sätt dig in i nya saker och system. Du besitter en bra kommunikationsförmåga och har enkelt för att kommunicera i både tal och skrift. Du trivs i en administrativ och serviceinriktad miljö där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons