Perstorp

Perstorp Pharma söker produktionsledare förpackning

Perstorp Pharma, som ingår i Perstorpkoncernen, tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter – salvor, kompresser och puder och är idag cirka 50 anställda. Produkterna marknadsförs av våra kunder i ett stort antal länder där USA och Japan är de största marknaderna.

Om tjänsterna 

Vi söker en Produktionsledare, dagtid, med placering i Perstorp. Tjänsten som Produktionsledare är organisatoriskt placerad i produktionsorganisationen inom affärsområdet Pharma och underställd Produktionschefen.

I arbetet ingår bland annat:

  • Personalansvar för gruppen (i dagsläget 8 tillsvidareanställda operatörer inom förpackning och lager samt 4 st visstidsanställda operatörer inom förpackning, samtliga arbetar dagtid) vilket bland annat innefattar utvecklingssamtal, lönesättning, arbetsmiljöansvar, kommunikation och säkerhetsarbete.
  • Leda och coacha gruppens arbete och aktivt driva utvecklingen av gemensamt arbetssätt i teamet samt eftersträva ständiga förbättringar.
  • Verka för att säkerhet, engagemang, delaktighet och att kompetensutveckling optimeras.
  • Verka för att optimera den dagliga verksamheten och vara länk mellan operatörerna och övriga funktioner på Pharma.
  • Säkerställa detaljplaneringen i produktionen för att uppnå fastställda produktions- och säkerhetsmål samt följa upp och dokumentera resultat för skiftet (nyckeltal).
  • Medverka vid utredningar av avvikelser/reklamationer.
  • Säkerställa utförandet av JSA i produktion samt annan för tjänsten nödvändig administration och dokumentation.

Vem är du? 

Du har arbetslivserfarenhet från förpackning inom läkemedel och/eller livsmedelsproduktion, vilket gett dig en god insyn inom förpackningsindustrins utmaningar gällande teknik, underhåll och säkerhetsarbete. Du är också van vid att jobba mot fastställda produktions-, och säkerhetsmål samt följa upp och dokumentera resultat. Har du dessutom jobbat med olika former av förbättringsarbeten tror vi att du kommer trivas och utvecklas tillsammans med oss!

Du har erfarenhet av att leda och coacha en arbetsgrupp och du tycker att personalansvar och personalutveckling är roligt och stimulerande. Du trivs i rollen som närvarande ledare där du ser till så att den dagliga driften rullar på, prioriterar rätt och kan behålla lugnet om tempot ökar. 

Självklart har du en positiv grundinställning – att du väljer lösningar före problem! Du är trygg i dig själv, analytisk och ansvarstagande. I denna tjänst kommer du i kontakt med många olika avdelningar som exempelvis lab, planering, kvalitetsavdelningen, teknik och underhåll – vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta och är kommunikativ.

Hos oss tror vi på att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra och världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll!

Krav för tjänsten

Det är viktigt att du kan läsa, förstå och tydligt kunna delge instruktioner, så därför är goda kunskaper i svenska ett krav liksom att du talar flytande svenska. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Lägst gymnasiekompetens, meriterande med någon form av eftergymnasial utbildning kopplat till logistik/materialhantering eller liknande.

Erfarenhet från ledande befattning, helst inom förpackningsindustri läkemedels- eller livsmedelsindustrin.

Du har god datorvana och är bekväm med att jobba i Office365.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons