Personalisering viktigast för marknadsförare

Skärmavbild 2014-09-22 kl. 10.25.57 I en undersökning från Forrester uppger varumärkesägare att personalisering – individanpassning av marknadsföring – är viktigt för att man ska bli framgångsrik. Det gäller på både lång och kort sikt. För leverantörer gäller det att förstå vilken roll man spelar för kunden i den övergripande strategin. Detta framgår av studien som gjordes i april 2014.

  • 63 procent uppger att de på lång sikt är extremt viktigt – och bara 1 procent säger att det inte är viktigt alls – med individanpassning av marknadsföringen.
  • Bara en tredjedel av de svarande uppger att de idag utför någon typ av avancerad personalisering i sin marknadsföring.
  • Studien har ett stort fokus på digital marknadsföring – men detta är precis lika relevant för de tryckta kanalerna som kommer att utvecklas på liknande sätt.

En av de störta utmaningarna uppges vara att säkerställa interna resurser för att utföra arbetet. Här finns en stor potential för den leverantör som kan hjälpa företagen att komma framåt i arbetet. Personlig sekretess och att enkelt få fram en övergripande ”kundbild” är andra viktiga faktorer. Ladda ner rapporten här: conversantmedia.com   Källa: Forrester Consulting på uppdrag av Conversant Media, April 2014.

Emballator stor-investerar i ny tryckpress

Investerar 60 miljoner kronor i Ulricehamn och nu leter man efter fler företag att förvärva ute i Europa.

redaktionen@branschkoll.se

Startup tillverkar helt nedbrytbart förpackningsmaterial av svamp – flera stora varumärken bland kunderna

redaktionen@branschkoll.se

Lyckad ”flexo switch” för tryckeri med ny digital etikettpress från Durst

Även större upplagor etiketter ska nu tryckas digitalt.

redaktionen@branschkoll.se

Ny teknik för etikettryck ska helt eliminera materialspillet

redaktionen@branschkoll.se