Logga in

Pecon Print söker Produktionsmedarbetare Reklamtryck

14 november, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:
Din profil
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person tar du ditt arbete på största allvar, är noggrann och har en hög arbetsmoral.Du skall ha en god social kompetens och har lätt för att samarbeta och bidrar själv till ett gott arbetsklimat. Du tar ett stort ansvar och har förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete. Du är en pigg och alert person som gillar när det händer saker.

Krav
· Svenska tal och skrift
· Erfarenhet av produktionsarbete

Tjänsten

· Tjänsterna är heltid

· Arbetstid 5 skift

Låter detta som ett spännande uppdrag för dig?

Sök då tjänsten redan idag så kan du bli en del av ett glatt team. Behovet är omgående och intervjuer genomförs löpande så vänta inte med din ansökan.

Pecon Print AB grundades 1987 som ett textiltryckeri. Vi har sedan dess utökat verksamheten till ett renodlat reklamtryckeri med stor bredd. Vi utför idag märkning av alla reklamprodukter på marknaden.

Vår moderna maskinpark gör att vi har en hög kapacitet på både screentryck och tampongtryck. Vi baserar vår verksamhet på löntryck av profilkläder, arbetskläder, och presentreklam/merchandise.

Efter 30 år i branschen har vi stor kunskap om kvalitet på alla reklamartiklar/kläder och tryckmetoder och kan därför lätt plocka ut guldkornen inom förädlingen. Vi finns idag i ljusa fina lokaler på 1300 kvm nära Borås centrum.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)