Borås

Pecon Print söker Försäljningsansvarig

Sökes: Försäljningsansvarig för ny satsning på prisbelönt profiltryckeri

När vi nu paketerar våra tjänster i ett nytt erbjudande behöver vi en ambitiös och självgående försäljningsansvarig. Är det du som tar täten för nästa steg i Pecon Prints historia?

Förutom ”vanlig” försäljning kommer du framförallt att driva vårt nya erbjudande Print as a Concept. Enkelt uttryckt går det ut på att vi inte bara är kundens tryckeri utan erbjuder dem en helhetslösning, från första rådgivning till sista slutkundsleverans.

Med över 35 år i branschen är det här ett spännande steg för oss, och i din roll kommer du ha stora möjligheter att utveckla både en ny säljorganisation och din egen karriär.

Vem söker vi?
Du gillar att skapa affärer och går igång på att få driva och bygga någonting kring ett nytt erbjudande. Du har erfarenhet av att sälja paketerade tjänster, och det är inte omöjligt att du kommer från någon form av ledande befattning. Vana av budgetansvar är ett stort plus.

Erfarenheter från textil- och tryckbranschen är meriterande men inga krav. (Körkort är däremot ett krav.) Det viktigaste är att du är självgående och van vid att ta ansvar och fatta egna beslut. Och vill sikta högt tillsammans med oss.

Vilka är vi?
Pecon Print har funnits sedan 1987 och har utvecklats till ett framstående profil- och industritryckeri med bred kompetens och gott rykte i branschen. Förutom att vi trycker på mer eller mindre allt möjligt tillför vi mervärden som både hållbarhet och leveranssäkerhet. I början av 2023 vann vi branschens pris som årets förädlare.

Ansök
Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 14 april. Vi går igenom ansökningar löpande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons