Logga in

Partner Print söker Produktägare Storformat

18 september, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Produktägare Storformat till Partner Print AB i Solna

Dina arbetsuppgifter
Partner Print arbetar med tryck och montering av storformatsprint på bl.a. vepor och rollups till mässor, skyltfoliering och reklamtryck på textil. Nu söker vi dig som kan komma in och stötta upp teamet i Stockholm. Du kommer planera produktionen, hantera storformatsprinter och skärplotter, foliera skyltar, utföra renskärning och efterbehandling såsom rensning och laminering m.m. Montage ute hos kund förekommer också, runt om i Mälardalen samt i Gävle. Vi söker en person som inledningsvis kan jobba vardagar ca 60–80%, arbetsmängden kan komma att förändras.

Om företaget

Tierps Tryckeri AB etablerades redan 1887 och är ett helägt dotterbolag till Tierps Grafiska AB som har bedrivit grafisk verksamhet sedan 1887. Därmed är vi ett av Upplands äldsta företag. Vi arbetar med grafisk formgivning, originalproduktion, prepress, offsettryck, digitaltryck, Web2Print, online produktion, lagerhållning och distribution. I Stockholm arbetar vi huvudsakligen med Storformat och Digitaltryck. Storformat & Digitaltryckeri i Stockholm och Annonsnytt i Östhammar utgör värdefulla komplement och resurser till Tierps Tryckeri. Tillsammans bildar vi ett modernt medieföretag med ett mångfacetterat erbjudande.Våra uppdragsgivare återfinns huvudsakligen bland industriföretag, reklambyråer, myndigheter och föreningar i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark. Med Atlas Copco, SJ och Munters har vi samarbetsavtal som omfattar tryckproduktion, distribution och lagerhållning. Genom vårt förvärv av verksamheten i S-Tryck AB producerar vi trycksaker till det nuvarande trycktjänstavtalet från Inköp Gävleborg.

Din profil
Vi söker dig som gillar varierande jobb som kräver ett sinne för detaljer, du behöver vara noggrann och stadig på handen då det ibland rör sig om mycket små detaljer som ska skäras ut. Har du tidigare erfarenhet av foliering, som printeroperatör eller har jobbat inom grafisk produktion så är det mycket meriterande. Du har lätt för att lära dig nya saker, håller hög kvalité i utförandet av ditt arbete och är praktiskt lagd. Du hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift.Körkort är ett krav i denna tjänst då montering av produktionsmaterial, skyltar och liknande arbetsuppgifter hos kund förekommer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.