Logga in

Partner Print söker Produktägare Storformat

18 september, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Produktägare Storformat till Partner Print AB i Solna

Dina arbetsuppgifter
Partner Print arbetar med tryck och montering av storformatsprint på bl.a. vepor och rollups till mässor, skyltfoliering och reklamtryck på textil. Nu söker vi dig som kan komma in och stötta upp teamet i Stockholm. Du kommer planera produktionen, hantera storformatsprinter och skärplotter, foliera skyltar, utföra renskärning och efterbehandling såsom rensning och laminering m.m. Montage ute hos kund förekommer också, runt om i Mälardalen samt i Gävle. Vi söker en person som inledningsvis kan jobba vardagar ca 60–80%, arbetsmängden kan komma att förändras.

Om företaget

Tierps Tryckeri AB etablerades redan 1887 och är ett helägt dotterbolag till Tierps Grafiska AB som har bedrivit grafisk verksamhet sedan 1887. Därmed är vi ett av Upplands äldsta företag. Vi arbetar med grafisk formgivning, originalproduktion, prepress, offsettryck, digitaltryck, Web2Print, online produktion, lagerhållning och distribution. I Stockholm arbetar vi huvudsakligen med Storformat och Digitaltryck. Storformat & Digitaltryckeri i Stockholm och Annonsnytt i Östhammar utgör värdefulla komplement och resurser till Tierps Tryckeri. Tillsammans bildar vi ett modernt medieföretag med ett mångfacetterat erbjudande.Våra uppdragsgivare återfinns huvudsakligen bland industriföretag, reklambyråer, myndigheter och föreningar i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark. Med Atlas Copco, SJ och Munters har vi samarbetsavtal som omfattar tryckproduktion, distribution och lagerhållning. Genom vårt förvärv av verksamheten i S-Tryck AB producerar vi trycksaker till det nuvarande trycktjänstavtalet från Inköp Gävleborg.

Din profil
Vi söker dig som gillar varierande jobb som kräver ett sinne för detaljer, du behöver vara noggrann och stadig på handen då det ibland rör sig om mycket små detaljer som ska skäras ut. Har du tidigare erfarenhet av foliering, som printeroperatör eller har jobbat inom grafisk produktion så är det mycket meriterande. Du har lätt för att lära dig nya saker, håller hög kvalité i utförandet av ditt arbete och är praktiskt lagd. Du hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift.Körkort är ett krav i denna tjänst då montering av produktionsmaterial, skyltar och liknande arbetsuppgifter hos kund förekommer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Snabbväxande trycksaksbroker tar in kapital – bygger marknadsplats för tryckerier

Gogoprint – en snabbväxande trycksaksbroker online med bas i Singapore – tar in pengar och satsar på att snabbt växa till fler marknader.

Posterföretag entrar svenska marknaden med gerillakampanj

Bolaget sätter upp sina posters runt om i Stockholm och för den tursamme eller observanta är det fritt fram att ta med sig postern hem … nästan.

Exakta investerar i digital 50×70-press

Exakta utökar den digitala produktionskapaciteten med en HP Indigo 12000 som trycker i B2-format. (mer…)

18 oktober är Papperspåsens dag – ”det är framtidens förpackning”

Pappersproducenter och pappersbärkassetillverkare har gått samman och skapat det man kallar Paper Bag Day den 18 oktober. (mer…)

Elanders säljer tryckeri i Kina

Oliver Bruns, koncernchef på Edelmann, som förvärvar ett tryckeri av Elanders. (Bild: Edelmann)

Globala förpackningstillverkaren Edelmann har köpt Elanders förpackningstryckeri i Kina som man startade 2005.  (mer…)

Fotogigant bygger ”tech hub”

Photobox Group, som har flera olika tjänster inom tryckta personaliserade fotoprodukter, öppnar det man kallar en ”Tech hub”

Nytt namn och ny profil för skyltföretag

Skyltföretaget Focusneo, tidigare Focus Neon, tar ”ett kliv in i framtiden” med nytt namn, logotyp och grafisk profil. (mer…)

Hon vill göra produktmedia av böcker

Anna Benson vill introducera sina välgörenhets-böcker i produktmedia-landskapet. Böckerna handlar om allt från prostatacancer till jordgubbar.

Så här investerar svenska företag i marknadsföring – bransch för bransch