Logga in

Parajett söker KAM inom DM/DR

12 april, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Parajett är en full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar. Vi är en väletablerad verksamhet med unik och modern produktionsmiljö. Vår produktportfölj innehåller naturligtvis e-tjänster som e-fakturor, e-arkiv, e-post, SMS och digitala brevlådor så väl som tryck, variabel printning i både svart och 4-färg, kuvertering/plastning, distribution och de IT-system som knyter samman hela denna kedja. Vi tar därmed ansvaret för kundens hela kommunikation. Våra duktiga medarbetare, med hög kompetens och lång erfarenhet, ger våra kunder unika möjligheter att utveckla sina affärer genom smart, välriktad och effektiv kommunikation. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också försäljningskontor i Stockholm och Oslo. Produktion sker i Landskrona och Oslo.

Säljkontor i Landskrona och Stockholm

Till vårt Säljkontor i Stockholm söker vi en erfaren, resultatorienterad och kreativ Key Account Manager inom DM/DR. Du kommer att arbeta med nykunds-försäljning, vara i nära kontakt med befintliga och potentiella kunder, stötta deras marknadsavdelningar bl a med framtagande av DR-kampanjer och lojalitetsutskick samt verka för en kostnadseffektiv distribution av marknadskommunikationen. Du har försäljningsansvar med egen säljbudget, rollen är framför allt säljande men även konsultativ och rådgivande.

Vi söker dig med bred och djup kunskap från t ex byråvärlden eller kundsidan, kring hur man skapar effektiva kampanjer och har förståelse för hur man triggar budskapet för att maximera responsen. Du har stort intresse för för och mångårig arbetslivserfarenhet av DM/DR-processer – med allt från kampanjstart till kanalval, segmentering, adressinköp samt produktion. Fokus och förståelse för effektiva CRM-verktyg är självklart för dig. Du är kreativ och lösningsorienterad och kan bidra med att identifiera vår kunds behov av relevans och träffsäkerhet i kundkommunikation. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är affärsmässig, strategisk och mycket kvalitetsmedveten. För att lyckas i rollen måste du vara en team-player med utpräglad samarbetsförmåga men trivas lika bra med att arbeta självständigt. Du drivs av att skapa och avsluta affärer, du är relationsskapare med stort engagemang och en genuin känsla för service, alltid med kunden i fokus.

Vi kan erbjuda en verksamhet som har lång erfarenhet av att genomföra framgångsrika DM/DR-satsningar, både i små och stora upplagor och i olika kanalval. Vi ligger i framkanten inom digitalt variabelt färg-tryck och kan erbjuda unika färgutskick av högsta kvalitet, med ett innehåll som skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Vi kan t ex lägga på skrapfärg, klistra på etiketter, kort eller en liten give-away. Vi kan även applicera stansningar och falsningar som gör folders och broschyrer mer spännande och iögonfallande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

21 Grams gör stort förvärv

21 Grams har förvärvat 100 procent av aktierna i Mailworld Group,

Reklamkakan 2018 – fysisk kommunikation står stark (med några självklara undantag)

IRM har släppt sin årsrapport för 2018.

Svenska tryckeri-chefer

Lite branschstatistik.

Fälls för ”vilseledande” miljökommunikation – hur kommunicerar du?

Vilseledande: ”För varje tugga hjälper du till att rädda klimatet”.

Kodaks flexoverksamhet får nytt namn – försäljningen klar

Nya namnet hämtas från historien – och blickar framåt.

Det nya namnet på Kodaks sålda flexo-del blir Miraclon – men varumärket Kodak består. (mer…)

Mässa: Retail experience live – lär dig mer om konsumentbeteenden, shopping och kommunikation

15 och 16 maj hålls mässan Retail experience live i Kista där ett gäng utställare och föreläsare berätta om alla de senaste trenderna inom retail. Bland bolagen som ställer ut finns flera grafiska företag

Bertelsmann Printing Group stänger tryckeri, byter ledning och effektiviserar

Dirk Kemmerer blir ny vd för Bertelsmann Printing Group. (Bild: Bertelsmann)

Bertelsmann Printing Group, en av Europas största tryckeri-koncerner med 8.000 anställda, meddelar förändringar i koncernen:

Elon gör om 300 butiker – de får uppdraget

Elons över 300 butiker ska få helt nytt utseende – för detta har man valt två partners för extern skyltning och butiksinredning. 

Europas största boktryckeri har bytt ägare igen

Efter bara nio månader har man sålt de 16 tryckerierna. (mer…)