Packsize söker 3 Produktingenjörer Mekanik

Nu växer teamet för Eftermarknad på Packsize i Enköping. Vi söker dig som är i början av din karriär och dig som har en längre erfarenhet av konstruktion. Gemensamt för er båda är ett stort intresse för teknisk problemlösning och en fantastisk förmåga att ta saker i mål. Detta är en fin möjlighet för dig som trivs i en teknisk roll med stor variation i gränslandet mellan kund, R&D och produktion. Packsize verkar i en bransch som drivs av e-handelstrenden och det ökande behovet av miljövänliga och smarta förpackningslösningar och är väl positionerat för framtiden. Välkommen till oss!

Som Produktingenjör Mekanik hos oss jobbar du i ett litet team som heter Continuation Engineering. Det innebär att du får jobba med en rad olika spännande uppgifter inom eftermarknad. Detta är jobbet för dig som vill bli riktigt bra på våra maskinsystem och produkter. Du kommer lära dig helheten och på sikt även bli riktigt duktig på djupet och detaljnivå. Här får du konstruera förbättringsåtgärder, stora som små, och den en dagen är inte den andra lik. Du får samarbeta med många olika avdelningar och vi verkar på en internationell arena med både kunder, kollegor och leverantörer i olika länder. Vi är ett tillväxtföretag med 430 medarbetare, varav 110 arbetar i Enköping.

Alla maskiner utvecklas och tillverkas i Enköping och våra avancerade system säljs globalt. R&D-avdelningens unika närhet till vår produktion gör att vi enkelt kan följa det vi har utvecklat hela vägen från idé till att den serietillverkade produkten lämnar produktionslinan. Det ger även dig god möjlighet att få stor kunskap om våra produkter och vår produktionsprocess. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Konstruktion – göra grundorsaksanalyser vid problem och föreslå konstruktionsförbättringar samt driva implementeringen enligt vår process för Corrective Action/Perventive Action
  • Utföra och dokumentera system- och modultester
  • Tekniskt stöd till våra kunder, kundsupport och produktion
  • Bistå med support vid frågor kring Maskindirektiv och CE-märkning
  • Jobba med Masterdata i ERP-system så att de speglar verkligheten och bidra till att korrekt information finns i våra system
  • Driva eftermarknadsprojekt

Vem är du? Vi söker dig med en ingenjörsexamen inom Maskin/Mekanik/Produktutveckling. För dig som har jobbat ett tag är det meriterande med erfarenhet av konstruktion av maskiner, gärna serietillverkade. Du har mycket goda kunskaper inom 3D Cad, gärna Solid Works. Tidigare erfarenhet av en tvärfunktionell roll med många kontaktytor, gärna internationellt, är bra för denna rollen. Du har lätt för att jobba i ERP-system, gärna SAP, och vill bidra till utveckling av processer och korrekt innehåll i våra supportsystem. Är du nyexaminerad? Utmana oss – visa oss din problemlösningsförmåga, ditt driv och intresse för teknik.

Som person vill du åstadkomma resultat och du känner stolthet när du går i mål med uppgifter. Vi förväntar oss inte att du kan allt när du börjar – med nyfikenhet, vilja att lära dig, öppen och positiv inställning växer du in i rollen. Som person vet du att du trivs i en serviceorienterad och problemlösande roll med stor variation, där du för en teknisk diskussion med medarbetare och kunder. Du trivs i en miljö där du kan strukturera och prioritera dina uppgifter och ta egna initiativ. Vidare har du lätt för att kommunicera tydligt och vinna förtroende och trivs med och har en förmåga att driva flera projekt parallellt.

About Packsize

We are Packsize. A fast-growth multinational technology company committed to eliminating excessive and unfriendly packaging experiences through the adoption of Right-sized Packaging On Demand® systems, software, and services. Founded in 1998 in Enköping and headquartered in Salt Lake City, USA, Packsize gives businesses worldwide the ability to improve their customer satisfaction and enhance brand value while gaining efficiencies and savings. We accomplish this through our shared passion for a world where every box, envelope, and package shipped is the right size. This right-sized shipment sends a ripple effect through the supply chain by reducing carbon emissions and fuel needs. In pursuit of packaging sustainability, we value the contribution of our combined experiences, backgrounds, and relationships to create a team where Everyone Fits. Become a part of Packsize and help us build Smart Packaging for a Healthy Planet®.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se