Enköping, Stockholm, Örebro

Packsice söker mjukvaruutvecklare

Har du undrat varför paketen du klickar hem från nätet kommer i överdimensionerad låda fylld med onödigt mycket emballage och frigolitbitar? Packsize utmanar förpackningsbranschen och säkerställer att varje produkt skickas i minsta möjliga låda. Detta innebär mindre wellpapp, mindre utfyllnadsmaterial, färre transporter och därmed mindre miljöpåverkan.
Packsize söker nu flera duktiga mjukvaruutvecklare till deras globala utvecklarteam. Välkommen till en verksamhet som brinner för en mer hållbar planet!

Varför Packsize?
Som utvecklare på Packsize får du tillhöra en verksamhet som är ledande inom ny och innovativ teknik för förpackningsbranschen. Tack vare skräddarsydda förpackningslöningar sparar vi tid, pengar och reducerar onödigt slösande av resurser. Genom vår mjukvaruportfölj styr vi hur förpackningar produceras med målet att skapa minsta möjliga förpackning till varje produkt.
För oss kommer innovation och miljötänk i första rummet. Här finns oändliga möjligheter för dig som vill ligga i framkant, både i sin egen utveckling och för bolagets tekniska lösningar!

Utveckling av både hård- och mjukvara samt tillverkning av förpackningsmaskinerna sker i Enköping och våra kunder finns i olika delar av världen.

Din vardag:
Du arbetar med utveckling av hela vår mjukvaruportfölj som integreras i de maskiner som står ute hos våra kunder. Välkommen till ett jobb där du faktiskt får se och ta del av resultatet av din kod i fysiska maskiner!

Du kommer tillhöra ett växande globalt utvecklarteam på 40 personer som alla arbetar nära verksamhetens ledning, produktchefer, produktägare, UX-designers och slutkunder. Här erbjuds du att arbeta med spännande teknik där inga facit finns för våra applikationer. Du sitter i förarsätet och du ges mandat att ta självständiga beslut om vilken teknik vi ska jobba i, vilka funktioner som ska adderas till vår produkt och hur vi löser problem.

Du kommer att arbeta i techstacken Azure IoT Edge, C#, RabbitMQ, MongoDB och ReactJS.

Du kan välja att arbeta hemifrån eller på kontor i Enköping, Stockholm eller Örebro.

Vem är du?
Hos oss trivs du om du uppskattar öppen kommunikation och evigt lärande. Vi tror du kan identifiera lösningar och kommunicera dessa på ett enkelt sätt. Detta innefattar inte uteslutande av de tekniska aspekterna utan kompetensdelning i stort, vilket bidrar till utvecklingen av teamet. Du har även förmågan att söka ny kunskap hos andra på ett proaktivt sätt. Du är inte rädd för att söka svar på dina frågor genom att skapa diskussion och initiera samtal med dina kollegor.

Front-end utvecklare
Krav:

 • Mycket god kunskap i ReactJS
 • Erfarenhet av ’behavior-driven development’ och ’test-driven development’ (BDD/TDD)
 • Viljan att utveckla med par/mob-programering
 • Mycket god engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av molntjänster såsom Azure, Amazon eller Google Cloud
 • Erfarenhet av integration mot maskiner
 • Erfarenhet av Continuous Integration/Delivery-principer

Back-end utvecklare:
Krav:

 • Mycket bra kunskap i .NET (C#)
 • Erfarenhet inom microservice-arkitektur
 • BDD/TDD (automatiserade testning)
 • Viljan att utveckla med par/mob programmering
 • Mycket god engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av utveckling av SaaS med multi-tenancy
 • Erfarenhet av att jobba med event-drivna system via meddelandeköer är ett plus såsom RabbitMQ.
 • Erfarenhet av molntjänster såsom Azure, Amazon eller Google Cloud
 • Erfarenhet av integration mot maskiner
 • Erfarenhet av Continuous Integration/Delivery-principerPassar vi för dig?

Packsize är ett globalt ledande företag inom On Demand Packaging® för företag med komplexa förpackningsbehov. Ett effektivt och kostnadseffektivt förpackningssystem i kombination med en branschledande distributionsmodell löser lager- och leveransutmaningar. Detta ger fördelar med hjälp av en specialanpassad lösning som inkluderar hårdvara, mjukvara, slitdelar och tjänster.

Packsize ger kunderna möjlighet att skapa sina egna specialanpassade förpackningar för varje beställning, på sina egna anläggningar. Den här intelligenta förpackningsprocessen resulterar i mindre avfall, lägre leveranskostnader, färre produktskador och ökad kundnöjdhet. Packsize är verksamma i fler än 25 länder.

Vi har utveckling av både hårdvara och mjukvara samt tillverkning i Enköping. Våra avancerade maskiner och helhetslösningar säljs globalt. R&D-avdelningens unika närhet till vår produktion gör att vi enkelt kan följa det vi har utvecklat hela vägen från idé till att den serietillverkade produkten lämnar produktionslinan. Vi är ett tillväxtföretag med 600 medarbetare, varav 110 arbetar i Enköping.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt