Logga in

PÅ Media söker digitaltryckare

08 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Är du den vi söker till vårt tryckeri i Stockholm?

Vi söker dig som har god erfarenhet som tryckare, traditionell offset eller digitaltryck. Det är en fördel om du har erfarenhet av HP Indigo digitalpress, men inget krav. PÅ Media erbjuder om det är aktuellt en utbildning för att bli HP Indigo operatör, utbildning sker på Visutech Digital Academy i Göteborg.

Arbetsuppgifter är printoperatör i HP Indigo digitalpress, utöver det arbetar man med efterbehandling som skärning, falsning, broschyrhäftning, laminering med mera. Tryckeriet arbetar nära ihop med vår storformatsavdelning. Vi arbetar främst med dagskift och vi söker för en heltidstjänst.

Vi tror att du är:

  • Noggrann och strukturerad
  • Sätter kunder främst och tänker kvalité
  • Är serviceminded
  • Flexibel och ödmjuk

Vi som företag är framåt och investerar framgångsrikt på vårt tryckeri och senast tog vi in produktionslösningar för digital foliering och digital stansning. Vi är ett företag i absoluta framkant inom vår bransch.

PÅ Media är utöver ett mycket modernt tryckeri även en kreativ produktionsbyrå som arbetar med uppdrag inom grafisk formgivning, repro, webbproduktion och crossmedia som exempel.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)