Logga in

En tratt och ett filter

Ola Karlsson, grundare Branschkoll

Ola Karlsson, grundare Branschkoll.

Hej och välkommen till Branschkoll. Vi hjälper dig som är beslutsfattare i trycksakens värdekedja att spara tid och hålla dig uppdaterad. Du jobbar troligtvis på ett tryckeri, någon typ av byrå eller som inköpare av trycksaker i en större organisation.

Tratten och filtret

Branschkoll är tratten och filtret i informationsöverflödet. Vi bevakar och samlar in information som berör branschen (tratten), väljer ut det som är viktigast (filtret) och levererar det till dig här på branschkoll.se.

Utöver detta hjälper vi dig med branschinformation och analys som du behöver för att lyckas med ditt företags affärsutveckling.

Jag startade Branschkoll 2010 med idén om att hjälpa beslutsfattare att hålla sig uppdaterade utan att behöva spendera för mycket tid på egen omvärldsbevakning. Idag erbjuder Branschkoll flera olika tjänster – med Branschkoll Premium som den huvudsakliga tjänsten. Andra tjänster är sponsrade platsannonser och öppet innehåll, Branschtorget samt konsulttjänster.

Som kund hos Branschkoll sparar du tid och du minskar risken att inte vara uppdaterad om vad som händer i branschen. En genväg till bättre affärer och en enklare vardag.

Nyfiken på hur Branschkoll kan hjälpa dig? Ta en kontakt så diskuterar vi vidare.

/Ola Karlsson