En tratt och ett filter

Hej och välkommen till Branschkoll. Vi hjälper dig som är beslutsfattare i det fysiska mediets värdekedja att spara tid och hålla dig uppdaterad. Du jobbar troligtvis på ett tryckeri, återförsäljare av reklamprodukter eller på någon typ av byrå. Eller kanske som inköpare i en större organisation.

Ola Karlsson, grundare Branschkoll
Ola Karlsson, grundare Branschkoll

Kommunikation som känns

Med fysiska medier menar vi allt från trycksaker, skyltar och  eventprodukter till reklamartiklar och alla former av kläder med tryck på. Men det är också foliering av bilar (och andra produkter) och självklart förpackningar. Allt som går att ta på och som förmedlar en känsla genom sin fysiska närvaro.

Tratten och filtret

Branschkoll är tratten och filtret i informationsöverflödet. Vi bevakar och samlar in information som berör branschen (tratten), väljer ut det som är viktigast (filtret) och levererar det till dig här på branschkoll.se.

Utöver detta hjälper vi dig med branschinformation och analys som du behöver för att lyckas med ditt företags affärsutveckling.

Jag startade Branschkoll 2010 med idén om att hjälpa beslutsfattare att hålla sig uppdaterade utan att behöva spendera för mycket tid på egen omvärldsbevakning. Idag erbjuder Branschkoll flera olika tjänster – med Branschkoll Premium som den huvudsakliga tjänsten. Andra tjänster är sponsrade platsannonser, Branschtorget samt konsulttjänster.

Som kund hos Branschkoll sparar du tid och du minskar risken att inte vara uppdaterad om vad som händer i branschen. En genväg till bättre affärer och en enklare vardag.

Nyfiken på hur Branschkoll kan hjälpa dig? Ta en kontakt så diskuterar vi vidare.

/Ola Karlsson