En tratt och ett filter

Ola och David Ake
David Linnér, Ola Karlsson och Åke Persson är ditt filter i branschen.

Hej och välkommen till Branschkoll!

Vi hjälper dig som är beslutsfattare i det fysiska mediets värdekedja att spara tid och hålla dig uppdaterad. Du jobbar troligtvis på ett tryckeri, en material- eller maskinleverantör, återförsäljare av reklamprodukter eller på någon typ av byrå. Eller kanske som inköpare i en större organisation.

Kommunikation som känns

Med fysiska medier menar vi allt från trycksakerskyltar och eventprodukter till reklamartiklar och alla former av profilkläder & arbetskläder. Men det är också foliering av bilar, expomaterial och självklart förpackningar. Branschkoll handlar om allt som går att ta på och som förmedlar en känsla genom sin fysiska närvaro.

Tratten och filtret

Branschkoll är tratten och filtret i informationsöverflödet. Vi bevakar och samlar in information som berör branschen (tratten), väljer ut det som är viktigast (filtret) och levererar det till dig här på branschkoll.se.

Utöver detta hjälper vi dig med branschinformation och analys som du behöver för att lyckas med ditt företags affärsutveckling.

Branschkoll startades 2010 med idén om att hjälpa beslutsfattare att hålla sig uppdaterade utan att behöva spendera för mycket tid på egen omvärldsbevakning. Idag erbjuder Branschkoll flera olika tjänster – med Branschkoll Premium som den huvudsakliga tjänsten. Andra tjänster är sponsrade platsannonser, Branschtorget samt konsulttjänster.

Som kund hos Branschkoll sparar du tid och du minskar risken att inte vara uppdaterad kring allt spännande som sker i den fysiska kommunikationens värld. Vi erbjuder dig en genväg till bättre affärer och en enklare vardag

Nyfiken på hur Branschkoll kan hjälpa dig? Ta en kontakt så diskuterar vi vidare.