Stockholm

OKQ8 söker Junior Produktionsledare

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag som just nu är inne på en resa att ställa om sin verksamhet i grunden. Som drivmedelsföretag är de en del av problemet, men de är även fast beslutna om att vara en del av lösningen. Hållbarhet är därför starkt integrerad i deras affär och något som genomsyrar alla delar i företaget.

Vi söker nu en Junior Produktionsledare till OKQ8s inhouseavdelning, en del av OKQ8s marknadsavdelning, som jobbar med att transformera detta anrika varumärke in i framtiden. Vill du vara med på den resan är det här jobbet för dig.

OM ROLLEN
I rollen som Junior Produktionsledare kommer du arbeta tätt tillsammans med teamets Projektledare / Teamleader för att driva leverans, kvalitet och utveckling gentemot kund. Du kommer vara delaktig i kontinuerlig utveckling och förbättring av processer och arbetsrutiner. Tillsammans med projektledare/teamleader kommer du arbeta proaktivt för att hjälpa kunden förstå nya behov – detta genom att utmana och presentera nya sätt att kommunicera för att nå resultat och möta uppsatta KPI:er.

Du är anställd på Folket och jobbar i ett team som fungerar som OKQ8s Inhouse-avdelning. Du har din huvudsakliga arbetsplats på OKQ8s kontor.

OM DIG
Vi ser gärna att du har arbetat i en produktionsledarroll i minst 2 år tidigare. Du har god förståelse för resursplanering och vana av att se till att deadlines hålls. Du har god förmåga att hålla flera projekt och uppdrag i gång samtidigt, är strukturerad i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne samt ett öga för detaljer.

Som person är du noggrann, prestigelös och lösningsorienterad. Du har en glad och positiv inställning och bra känsla för kvalitet och service.

KOMPETENSER OCH ERFARENHETER

  • 2+ års erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet av resursplanering
  • Erfarenhet av att arbeta mot kund
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Relevant utbildning
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons