Ny vd på TMG Sthlm

Tomas_Eklund_TMG

Tomas_Eklund_TMGTomas Eklund (LinkedIn) är ny vd på TMG Sthlm. Han tillträdde den 26 januari 2015 och kommer närmast från en tjänst vid Elanders Sverige, där han var platschef för anläggningen i Mälardalen.

– Tomas har varit verksam inom branschen under större delen av sin yrkeskarriär och har en gedigen erfarenhet av marknadsorienterat ledarskap. Vi är glada för att Tomas valt att komma till oss och är övertygade om att hans bakgrund och erfarenheter kommer vara värdefulla för den framtida utvecklingen av vår verksamhet i Stockholm, säger Taberg Media Groups koncernchef  Magnus Claesson i ett pressmeddelande.

Artikeln är uppdaterad med information från företaget. Den ursprungliga publiceringen byggde på uppgifter från Bolagsverket.

IRM skruvar upp reklam-prognosen för 2021

redaktionen@branschkoll.se

Uniqlo får fortsatt förtroende att klä OS-truppen

os truppen kläder sportswear idrott

Uniqlo som varit officiell klädleverantör till Sveriges olympiska och paralympiska trupper sedan januari 2019 får nu förtroendet i drygt två år till, fram till 31 december 2024 vilket innebär att de kommer att klä de svenska trupperna under spelen i Paris samma år.

Vidare kommer Uniqlo under avtalstiden bland annat leverera kläder till svenska trupperna i olika internationella sportevenemang, inklusive resor, träning och vid mediala tillfällen, det här framgår av att pressmeddelande.

Varit kritiserade

Uniqlo har utsatts för en del kritik de senaste åren, dels har det rått delade meningar om designval, inte minst för OS-damernas fotbolldressar. Men man har också anklagats för att köpa sin bomull från den Xinjiangprovinsen som Amnesty med flera varnat för, något bland annat SVT rapporterat om.

redaktionen@branschkoll.se

De vanligaste misstagen företag gör i sitt långsiktiga varumärkesarbete

redaktionen@branschkoll.se

Marabu förvärvat av japansk tillverkare av screentrycksfärg

redaktionen@branschkoll.se