Logga in

NSR söker informationsproducent

11 mars, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

NSR AB (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm.

I företaget finns drygt 130 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet är att verksamheten ska vara en del i skapandet av ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle.

NSR arbetar för avfallsminimering och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi.

NSR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnardärför sökande med olika bakgrund. OM TJÄNSTENTill enheten kommunikation och kundservice söker vi en driven och idérik informationsproducent som vill utvecklas tillsammans med oss i vår resa mot ett regionalt miljöföretag i världsklass.

Enheten består av tolv sköna kollegor, varav ytterligare en informationsproducent samt två kommunikatörer som du kommer att arbeta tätt tillsammans med.

Vi brinner för det vi gör och tycker det är viktigt att trivas ihop på jobbet. Du kommer att vara placerad på NSR : s huvudkontor i Helsingborg och rapporterar till enhetschefen för kommunikation och kundservice.

ARBETSUPPGIFTERRollen som informationsproducent är självständig och omväxlande. Arbetet innebär mycket problemlösning och samarbete med olika människor och kompetenser.

Många arbetsuppgifter löper parallellt med varandra med flera inblandade intressenter, vilket ställer krav på god samarbets-

och samordningsförmåga. Arbetsuppgifterna omfattar framställning av såväl texter som visuell och grafisk kommunikation, som till exempel nyhetsbrev, trycksaker, rörlig bild, kampanjmaterial och annonser i både traditionella och nya kanaler.

Att ha kontakt med olika leverantörer som till exempel tryckerier, mediebyråer och konsulter kommer vara en del av vardagen.

Du kommer arbeta med driften av vår externa och interna webbplats, genom att du producerar och publicerar innehåll samt utför viss webbadministration.

Därför måste du vara väl insatt i hur man skriver för webben samt hur en webbplats fungerar. Du ingår även i teamet för webbutveckling.

Du kommer också ansvara för tekniskt underhåll i vår studiebesökscentral. Därför behöver du viss teknisk kompetens och intresse.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Dubbelt vd byte på Sveriges Annonsörer och Swedish Content Agencies

Hanna Riberdahl blir ny vd för Sveriges Annonsörer. (Bild: Press)

Sveriges Annonsörer har utsett Hanna Riberdahl som ny vd för Sveriges Annonsörer med tillträde den 1 april. Riberdahl har tidigare varit marknadschef på K-Rauta och Telenor. Även Swedish Content Agencies har ny vd.

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)