Sverige

NS System söker KAM i Sverige

NS System A/S är ett av Nordens ledande företag inom varumärkesprofilering på textil. NS System är känt för sina nyskapande hållbarhetslösningar inom utveckling av nya tekniker i branschen. NS System säljer tryckta textilprodukter i hela Norden och har en ambitiös tillväxtstrategi för ytterligare expansion. NS System säljer enbart sina lösningar genom ett omfattande återförsäljarnätverk, som innebär att våra kunder alltid är återförsäljare.

Med fokus på ny strategisk inriktning för att uppnå hållbar tillväxt och effektivisering, söker vi nu en ny Key Account Manager med fokus på att behålla nuvarande återförsäljare i Sverige samt utveckla marknaden genom återförsäljare. Du blir ansvarig för samtliga svenska återförsäljare och kommer att vara en del av vårt nordiska Key Account Manager-team som sträcker sig över Danmark, Sverige, Norge och Finland. I teamet råder en oformell ton med respekt för olikheter. Du rapporterar direkt till företagets COO och du får ett stort ansvar för det strategiska genomförandet i Sverige.

Vi söker en KEY ACCOUNT MANAGER där dina uppgifter bland annat kommer att vara:

  • Bevara och utveckla den svenska marknaden med fokus på nuvarande och nya återförsäljare.
  • Kontinuerliga statusmöten med våra återförsäljare.
  • Deltagande i mässaktiviteter.
  • Upprättande av kontrakt för återförsäljare.
  • Rådgivning om lösningar.
  • Utbyte av idéer med kollegor i Danmark.
  • Bidra till utveckling av koncept på den svenska marknaden.

Du är strukturerad och självgående, och vi förväntar oss att du…

  • Har erfarenhet av försäljning på en strategisk och operativ nivå. Du kan är lösningsorienterad och har förmågan att skapa lojalitet hos dina kunder där du alltid arbetar för en lösning som gynnar båda parter.
  • Arbetar strukturerat med dina arbetsuppgifter och är van vid att använda CRM-system samt att du har förmågan att planera dina veckor med hög effektivitet.

Intresserad av att arbeta för ett företag i utveckling?
NS System A/S arbetar inom följande tre områden: försäljning av textilprodukter, tryckeri och servicecenter som gör att NS System skiljer sig från övriga aktörer på marknaden. Hos NS System är tonen oformell och det finns en hög grad av erfarenhet bland kollegorna. Vi respekterar olikheter, mångfald och öppenhet i hög grad. NS System har 80 anställda på vår fabrik i Fredrikshamn, Danmark. Du får en egen företagsbil och kommer att arbeta hemifrån.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons