Umeå

Norrmejerier söker förpackningsutvecklare

Har du erfarenhet av att optimera förpackningar utifrån funktion, material och hållbarhet? Vill du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö i ett uppdrag för hållbara norrländska produkter? Vi söker just nu en driven och nyfiken förpackningsutvecklare till Norrmejerier.

Din vardag hos oss

Som Förpackningsutvecklare kommer du att utveckla nya samt befintliga förpackningslösningar i syfte att uppnå bästa möjliga lönsamhet, kvalitet och hållbarhet. Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment inom varumärkena Norrmejerier, Västerbottensost, Verum, Fjällfil, Fjällyoghurt och Norrgott.f

Arbetet ställer krav på att du har kunskap om material och olika förpackningars funktion samt kan bidra med konsument- och kundinsikter med avseende på olika förpackningslösningar. Du kalkylerar förpackningskostnader samt säkerställer funktion genom att genomföra hanteringstest i varuflödet och butikstester. I arbetet ingår även att aktivt delta i produktutvecklingsavdelningens arbete med att förbättra arbetsrutiner, dokumentation samt utveckla interna kompetenser.

I din vardag arbetar du i projektform tillsammans med kollegor på andra avdelningar samt externa kontakter. I viss mån kommer du även projektleda samt delta med kompetens och expertkunskaper i andra utvalda projekt. I rollen ingår omvärldsbevakning, bevakning av lagstiftning, samt att driva utveckling kopplat till våra uppsatta hållbarhetsmål.

Rollen är placerad på Umeå mejeri där du ingår i Produktutvecklingsavdelningen som består av både förpacknings- och produktutvecklare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Testkörningar kan komma att ske på obekväm arbetstid. Resor mellan våra anläggningar ingår i arbetet, därav är B-körkort ett krav.

Vi söker dig

Vi ser gärna att du som söker har en högskole-/universitetsutbildning med inriktning mot materialteknik/kemi eller logistik/supply chain. Vi tror att du har några års erfarenhet inom livsmedels-, läkemedels- eller verkstadsbranschen och förpackningsarbete sedan tidigare.

Projektledande roll eller utbildning inom projektledning, hållbarhets- och/eller miljörelaterade arbetsuppgifter samt kunskap om vad implementering i produktion innebär är både önskvärt och meriterande.

För att lyckas i denna roll innehar du en skicklighet att hantera komplexa problemlösningar och kan självständigt dra slutsatser när du hanterar flera utvecklingsprojekt samtidigt. Du tillför en stark drivkraft att ”få det att hända” vilket inspirerar andra att vara med. Arbetet innebär många kontaktytor, så dina sociala egenskaper är viktiga, att du är lyhörd och har god förmåga till samarbete. Du är ansvarstagande med en stark känsla för både kvalitet och service.

På ett enkelt och lättförståeligt sätt hanterar du och överför information, i tal och skrift både på svenska och engelska, både internt och externt. Som person är du strukturerad och analytisk, driven och resultatinriktad, allt för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Här finns ett spännande arbete i en stimulerande miljö med möjlighet till yrkesutveckling där du får utlopp för dina färdigheter i en organisation som fortsätter utvecklas. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi månar om vår personal och satsar på intern rörlighet, att våra medarbetare får växa, både på ett personligt och professionellt plan och erbjuder en rad fina förmåner. Vårt förhållningssätt genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Här trivs vi att arbeta tillsammans och Göra gott för Norrland!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons