Sjöbo

Nordvalls söker Prepressoperatör

Nordvalls är ett tryckeri med mångårig erfarenhet som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Självhäftande etiketter är vårt fokus och vi levererar dem med kunskap, kvalitet och service. På Nordvalls är gemenskapen god och stämningen positiv. Mer om oss på www.nordvalls.se.

Som medarbetare på vår prepressavdelning hanterar du vanligt förekommande prepressuppgifter så som sättningsarbete i Esko samt alla förekommande Mac-program. Korrektur utskick, kundkontakt och kontakt med reklambyråer. Bevakning av arbete/ordergång med inne och utesäljare. Avrapportering i produktionssystem och kvalitetssystem.

Vi söker en person med goda kunskaper i Adobes Program samt Microsoft Office-paketet, allmänt god datorvana samt en god kommunikativ förmåga i text och tal. Ett plus är om du har erfarenhet från tryckeri. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team på ett företag där tempot periodvis kan vara högt. Du förväntas vara kreativ och initiativrik. Du är strukturerad, serviceinriktad och kvalitetsmedveten.

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett härligt gäng och på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.

Tjänsten är på dagtid.

Stämmer du in på ovanstående profil – sök tjänsten redan idag!

Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med Prepressoperatör.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons