Bjuv

Nordvalls söker operativ inköpare

Om tjänsten operativ inköpare: 

Är du en inköpare med känsla för kvalitet och struktur?


Nordvalls växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa i vår expansion i rollen som operativ inköpare. Du kommer att utgå ifrån vår enhet i Bjuv och primärt arbeta med operativa inköp till enheten, i nära samverkan med två kollegor i inköpsteamet från huvudkontoret i Sjöbo. Tillsammans ansvarar ni tre över materialinköpen till samtliga enheter i Sjöbo, Bjuv och Nässjö. Du rapporterar till Platschefen i Bjuv.  

Dina egenskaper: 

Rollen kräver noggrannhet och att du arbetar strukturerat. Du är en serviceminded och kommunikativ person som har lätt för att kommunicera både internt och externt.  

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad, prestigelös och en fena på administrativa uppgifter. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du bra på att knyta sociala kontakter då du kommer ha kontakt med både leverantörer och intern personal

Vem är du? 

I rollen som operativ inköpare söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av logistik och inköp, gärna från tillverkningsindustrin. Du känner dig mogen att ta ett övergripande ansvar över inköp med tillhörande dokumentering. Arbetslivserfarenhet är meriterande men rätt person är viktigare! Du är driven och strukturerad, har god samarbetsförmåga men tycker samtidigt om självständigt ansvar och har även en förståelse för processen i leverantörskedjan. Du behöver ha stor vana av affärssystem och goda kunskaper i svenska och engelska. 

Dina kvalifikationer: 

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Har erfarenhet från en inköpsroll  
 • Vana att jobba i affärssystem  
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel  
 • Hanterar svenska och engelska i både tal och skrift 

Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas: 

 • Utföra löpande inköp  
 • Leveransbevakning 
 • Fakturahantering 
 • Ansvar för leverantörs- och materialregister i affärssystemet är uppdaterade och korrekta  
 • Hantera eventuella reklamationer, garantiärenden samt tvister inom ramen för gjorda inköp. 
 • Administrera och säkra våra planerade inleveranser tillsammans med berörda avdelningar.
 • Löpande kontakt med både lokala och internationella leverantörer vilket ställer krav på goda språkkunskaper och kommunikationsförmåga. 

Nordvalls erbjuder: 

Som operativ inköpare på Nordvalls erbjuds du ett stimulerande arbete i ett härligt gäng på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för. 

Om Nordvalls: 
Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo men finns nu även i Bjuv och Nässjö. Vi är ett tryckeri med mångårig erfarenhet som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag till mindre lokala bryggerier. Självhäftande etiketter är vårt fokus och vi levererar dem med kunskap, kvalitet och service. På Nordvalls är gemenskapen god och stämningen positiv. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons