Bjuv

Nordvalls söker Logistik- och inköpskoordinator

Nordvalls växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa i vår expansion i rollen som Logistik- och inköpskoordinator. Du kommer arbeta med planering och koordinering av hela det logistiska flödet för vår produktionsenhet i Bjuv i nära samverkan med våra två andra enheter i Sjöbo och Nässjö. Rollen innebär en del inköpsansvar, men framför allt kommer du ha en avgörande roll i samspelet mellan inköpsavdelningen, leverantörer och platschef, där materialplanering och leveransbevakning ingår. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Bjuv och du kommer att rapportera direkt till platschefen.  

En spännande och viktig tjänst med varierande arbetsuppgifter: 

  • Produktionsplanering 
  • Materialplanering 
  • Leveransbevakning 
  • Operativa inköp/beställningar
  • Aktiv dialog och arbete med leverantörer, leverantörsuppföljning/leverantörsutveckling 
  • Uppdatera parametrar och säkerställa grunddata i affärssystemet  
  • Arbete med ständiga förbättringar av logistik-, planering- och processer

Vem är du?

I rollen som Logistik- och inköpskoordinator söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning med några års erfarenhet av logistik och inköp, gärna från tillverkningsindustrin. Du känner dig mogen att ta ett övergripande ansvar över planering av logistik, med en del tillhörande inköp och dokumentering. Arbetslivserfarenhet är meriterande men rätt person är viktigare! Du är driven och strukturerad, har god samarbetsförmåga men tycker samtidigt om självständigt ansvar och har även en förståelse för processen i leverantörskedjan. Du behöver ha stor vana av affärssystem och goda kunskaper i svenska och engelska. 

Nordvalls erbjuder

Som logistik-och inköpskoordinator på Nordvalls erbjuds du ett stimulerande arbete i ett härligt gäng på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons