Bjuv

Nordvalls söker Logistik- och inköpskoordinator

Nordvalls växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa i vår expansion i rollen som Logistik- och inköpskoordinator. Du kommer arbeta med planering och koordinering av hela det logistiska flödet för vår produktionsenhet i Bjuv i nära samverkan med våra två andra enheter i Sjöbo och Nässjö. Rollen innebär en del inköpsansvar, men framför allt kommer du ha en avgörande roll i samspelet mellan inköpsavdelningen, leverantörer och platschef, där materialplanering och leveransbevakning ingår. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Bjuv och du kommer att rapportera direkt till platschefen.  

En spännande och viktig tjänst med varierande arbetsuppgifter: 

  • Produktionsplanering 
  • Materialplanering 
  • Leveransbevakning 
  • Operativa inköp/beställningar
  • Aktiv dialog och arbete med leverantörer, leverantörsuppföljning/leverantörsutveckling 
  • Uppdatera parametrar och säkerställa grunddata i affärssystemet  
  • Arbete med ständiga förbättringar av logistik-, planering- och processer

Vem är du?

I rollen som Logistik- och inköpskoordinator söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning med några års erfarenhet av logistik och inköp, gärna från tillverkningsindustrin. Du känner dig mogen att ta ett övergripande ansvar över planering av logistik, med en del tillhörande inköp och dokumentering. Arbetslivserfarenhet är meriterande men rätt person är viktigare! Du är driven och strukturerad, har god samarbetsförmåga men tycker samtidigt om självständigt ansvar och har även en förståelse för processen i leverantörskedjan. Du behöver ha stor vana av affärssystem och goda kunskaper i svenska och engelska. 

Nordvalls erbjuder

Som logistik-och inköpskoordinator på Nordvalls erbjuds du ett stimulerande arbete i ett härligt gäng på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Avknoppning skapar ny grafisk aktör i södra Sverige

Den nya studion för skyltning, bildekor och fotografering öppnar i januari 2023.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Bostadsbolag upphandlar tryckeritjänster

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kommun söker tryckeri för 6-årigt kontrakt

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kommun upphandlar ramavtal för tryck och utskick

redaktionen@branschkoll.se
Annons