Bjuv

Nordvalls söker kvalitetsingenjör

Om tjänsten som kvalitetsingenjör

I din roll ansvarar du för kvalitetssäkring av produkter och processer samt utveckling av verksamheten för att erhålla optimala processflöden med maximal effektivitet och kvalitet. Du kommer att arbeta med avvikelsehantering, upprätta, revidera och granska rutiner, instruktioner och specifikationer.

En stor del av tjänsten innebär att aktivt arbeta med verksamhetsförbättringar vilket innebär att kartlägga värdeskapande processer och implementera optimerade produktionsflöden, men även förbättringsarbete i att driva och supportera produktion, lager och agera projektledare vid implementering av större projekt. Du kommer att arbeta tillsammans med respektive avdelningsansvarig så att kundavvikelser är korrekt utredda och åtgärder identifierade.

Du kommer att vara organiserad under operation och rapportera till Operation Manager.

Vem är du?

För att trivas i rollen som kvalitetsingenjör på Nordvalls trivs du i produktion, har god IT-vana och är administrativt stark. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är noggrann, ansvarsfull och bra på att slutföra projekt. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 9001 och ISO 14001 samt stor erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete.

Nordvalls erbjuder

Som kvalitetsingenjör på Nordvalls erbjuds du ett stimulerande arbete i ett härligt gäng på ett företag som satsar på framtiden. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare.

Om Nordvalls

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo men finns nu även i Bjuv och Nässjö. Vi är ett tryckeri med mångårig erfarenhet som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag till mindre lokala bryggerier.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vår enhet i Bjuv.

Arbetstid: Heltid, dagtid

Nordvalls tillämpar 6 månaders provanställning.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Två grafiska gaseller i år – båda med fokus på e-handel

Egen produktion tillsammans med e-handel av grafiska produkter leder till stor framgång för två svenska bolag. De har båda en marginal på över tjugo procent och ett av dem är DI Gasell för nionde året i rad!

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De tar spansk skärbords- och skrivartillverkare till Sverige

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Fortsatt tillväxt på en annonsmarknad som bromsar in

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Fujifilm stänger europeisk plåttillverkning

redaktionen@branschkoll.se
Annons