Sjöbo

Nordvalls söker innesäljare

Engagerad och strukturerad innesäljare sökes

Om tjänsten

Vårt yttersta mål är nöjda kunder och därför söker vi dig som vill vara med och bidra till kundupplevelsen hos oss på Nordvalls. I rollen som innesäljare kommer du att ha många kontaktytor och du bör trivas med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Du har löpande kontakt med såväl stora som små kunder och svarar på inkommande frågor från befintliga och potentiella kunder. Orderhantering, offerering, fakturering, support till säljare och leveransbevakning tillhör din vardag.

Tillsammans med säljare och övriga medarbetare administrerar och koordinerar du våra kundprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och bidra till kundupplevelsen på Nordvalls Etikett. Som ett av  Sveriges största renodlade etikettryckerier är vi stolta över vår långa erfarenhet, breda kompetens och moderna maskinpark. God service och flexibilitet är anledningar att kunder väljer oss och dessa värden vill vi vårda och utveckla.

Som innesäljare på Nordvalls är du en del av ett sammansvetsat team med en central roll i vår organisation. Du drivs av att få saker gjorda, att komma framåt i kundprojekt och i administrationen som omger våra kunder.

Som innesäljare hos oss är du självständig, strukturerad och engagerad. Du står på kundens sida, har framåtanda och ger dig inte i första taget. Du bryr dig om våra kunders resultat och förstår vad som krävs för att nå Nordvalls yttersta mål; nöjda kunder.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med administration, service och/eller kommunikation. Förutom svenska talar och uttrycker du dig obehindrat på engelska. Talar och skriver du tyska eller andra språk är det meriterande.

Du är van vid att arbeta i Microsofts Offices olika program, har lätt för att hitta information digitalt och har tycker om att lära dig nya program och arbetsverktyg.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons