Sjöbo

Nordvalls söker inköpsassistent

Är du en fena på planering, är strukturerad och vill jobba med dedikerade kollegor i ett företagsklimat där kunden står i centrum?

Rollen kräver noggrannhet och att du arbetar strukturerat. Du är en serviceminded och kommunikativ person som kan kommunicera både internt och externt. Du är skicklig på att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbete såväl enskild som i team. Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem med ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du bra på att knyta sociala kontakter då du kommer ha kontakt med både leverantörer och intern personal.

Arbetsuppgifter

 • Administrera och säkra våra planerade inleveranser tillsammans med berörda avdelningar
 • Ansvar över att leverantörs- och materialregister i affärssystem är uppdaterade och korrekta
 • Utföra löpande inköp
 • Leveransbevakning
 • Fakturahantering
 • Hantera eventuella reklamationer, garantiärenden samt tvister inom ramen för gjorda inköp
 • Löpande kontakt med både lokala och internationella leverantörer vilket ställer krav på goda språkkunskaper och kommunikationsförmåga

Vi erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar på framtiden med möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, med snabba och korta beslutsvägar, kontrollerad expansion samt skickliga och positiva medarbetare. Nordvalls är en modern och hållbar arbetsgivare med stort miljöfokus där du som medarbetare arbetar i miljöer som värms upp av nyinstallerad bergvärmepump, där el kommer från solcellspaneler, där du har tillgång till laddstolpar för el/hybridbil och där vi följer lagar och förordningar kring kemikalieanvändning, avfallshantering, arbetsmiljö och säkerhet.


Du erbjuds:

 • Marknadsmässig lön
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal
 • Fantastiska hjälpsamma kollegor med många års erfarenhet
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons