Nordic E Trade söker Lagermedarbetare med paketeringsansvar

Tjänsten som lagerarbetare innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att paketera samt se till att rätt uppgifter finns för att skicka försändelserna. Du kommer även att ansvara för maskinell utrustning runt produktionen av våra provtryck. Du packar tapeter på pall och färdigställer inför leverans till slutkund. Andra arbetsuppgifter relaterade till lager- och paketeringsarbete som in- och utleverans, inventering av ingående produkter för att arbetspasset ska fungera så smidigt som möjligt tillkommer.

Du ansvarar för att provtryck levereras i enlighet med våra leveransöverenskommelser, att det finns canvas- och printskit iordningsställda till dagens arbete samt att det är ordning och reda på avdelningen.

Personen vi söker

Du räds inte att visa framfötterna och ta i där det behövs. Ett gott ordningssinne krävs samt förmågan att planera dagens logistik gällande paketering och leveranser. Meriterande är att ha erfarenhet av orderhanteringssystem, och då gärna logistiksystemet Unifaun. Vidare är det viktigt att du kan sköta och använda bandmaskiner samt big/falsmaskin med tillhörande skärmaskin. Du har förståelse för papper, färger och kvalitet. Du är prestigelös gentemot dina kollegor och noggrann i ditt arbete.

Tidigare erfarenheter

Du bör ha minst ett års vana av att arbeta på lager och med paketering. Meriterande är erfarenhet inom tryckeribranschen.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se