Malmö

Nordic Carton söker Kundansvarig projektledare, kunnig inom förpackningskonstruktion

Det här är Nordic Carton AB
Vi är en modern förpackningstillverkare med stark tillväxt som jobbar mot kända varumärken.

Vi producerar förpackningar, oberoende om det är en läkemedels-, kosmetik-, present- eller annan förpackning. Kartongförpackningar kan vara allt från en otryckt förpackning till en avancerad konstruktion med flera effekter. Prägling, foliering och specialeffekter är några av våra specialiteter som kan göra era produkter ännu mer attraktiva och unika. Utöver förpackningar kan vi även tillverka stansade eller skurna våtlimsetiketter.

Vi söker en:

Kundansvarig projektledare, kunnig inom förpackningskonstruktion

  • Är du en kreativ konstruktör med en dröm om att konstruera morgondagens förpackningar?
  • Är du den som monterar isär förpackningar för att se hur konstruktionen är gjord?
  • Är du lyhörd, bidrar till ett gott samarbete och ser utmaningar som möjligheter?
  • Är du en innovativ konstruktör som kan se lösningen åt kunden som ingen annan ser?
  • Är du driven med kunskap och erfarenhet av grafisk produktion, trycksaksframställning och grafiska arbetsflöden.

Arbetet som kundansvarig projektledare är ett roligt och varierande jobb på ett litet företag med höga ambitioner. Vi växer hela tiden och arbetar ständigt med att förnya, förbättra och bredda vårt sortiment. Hos oss får du ansvaret för hela kedjan, du tar ansvar från att säljaren lämnar över kundkontakten till att lägga ordern i systemet. Du kommer till att ha direkta kundkontakter, föreslå konstruktion, se till att konstruktionen fungerar och hjälpa kunden genom de olika stegen till färdig förpackning.

Tycker du detta låter spännande, tveka inte att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi förutsätter att du har grafisk utbildning, kunskaper eller förståelse i CAD samt programvaror avsedda för grafiska arbetsflöden, självklart är du van PC användare och har goda kunskaper i MS365. Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten är placerad i våra lokaler i Fosie Industriby. Omfattningen på tjänsten är 100 %.

Du hittar vårt företag i Fosie Industriby Malmö, lättillgängligt via våra ringvägar. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, FSC och miljöcertifierade enligt ISO14001

Sista ansökningsdatum är den 15 mars 2023 och vi tar endast emot ansökningar via e-mail.

Emma Hjertelundh
Ekonomi/HR

Telefon: 040-942214
e-mail: eh@nordiccarton.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons
Annons
Annons
Annons