Logga in

NI Solutions söker Servicetekniker/ produktspecialist storformat

12 april, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

NI Solutions arbetar med att tillhandahålla smarta verktyg och effektivisera mediaproduktionen hos kunder över hela Norden. Nu behöver vi ytterligare en servicetekniker/produktspecialist.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera, reparera och kalibrera storformatskrivare och tillhörande mjukvara på plats ute hos kund. Du kommer också att arbeta med bl.a. färgstyrningsmjukvaror, workflowsystem och rippar. Bland dina kunder finns allt från små fotohandlare och reklambyråer till stora tryckerier och produktionsmiljöer inom den grafiska branschen.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kunder i Mälardalsregionen men hela Norden ingår i ditt arbetsområde. Du får räkna med övernattningar då och då samt en del tid i bilen. En växande andel jobb kan göras på distans.

Förkunskaper och personliga egenskaper

Din yrkesmässiga bakgrund tror vi är inom teknik och IT. Gärna inom något mediaproducerande företag. Meriterande är också om du har kunskaper inom storformatsskrivare, provtryckssystem, nätverk, datalagring, operativsystem och/eller arbetsflöden. Men – vi fäster större vikt vid att få in rätt person än förkunskaper. Vi kan tillhandahålla all utbildning som du behöver för tjänsten, antingen i egen regi eller via våra leverantörer.

Mycket goda kunskaper i engelska och B-körkort är ett absolut krav. Det viktigaste av allt är dock ett brinnande intresse för ny teknik och en vilja att ständigt lära sig nya saker. Hos oss är kundnöjdhet vår högsta prioritet och vi vilar inte förrän produktionen rullar smidigt hos våra kunder.

På huvudkontoret i Nacka finns merparten av dina kollegor men du har också kollegor i övriga Sverige och Norden. Du samarbetar nära med våra övriga produktspecialister, key-account managers och återförsäljare.

Vi kommer att trivas med dig därför att du är en driven person med nyfikenhet, serviceanda och ett mycket stort tekniskt intresse. Du är kreativ, har hög arbetsmoral och trivs bäst när du arbetar i en verksamhet under ständig utveckling.

Du kommer att trivas med oss därför att vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med internationella kontakter med leverantörer, kunder och kollegor. Vi är ett företag som vill bryta ny mark och det märks i vår företagskultur. Engagemang och sunt förnuft är egenskaper som vi värderar högt på Network Innovation.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Lundgren på telefon 0709-347722 eller e-post magnus.lundgren@nisolutions.se. Din ansökan skickar du så snart som möjligt till jobb@nisolutions.se då urval kan ske löpande.

Om Network Innovation AB:

Med kunskap och service erbjuder Network Innovation innovativa produkter och lösningar till återförsäljare och mediaproducenter i hela Norden. Företaget är indelat i två avdelningar: NI Solutions och NI Premium Brands.

NI Solutions – vi säkrar din mediaproduktion

NI Solutions erbjuder lösningar och konsulttjänster för kund- och kvalitetsfokuserade organisationer som söker hög effektivitet i sin mediaproduktion. Fokusområdena är effektivisering, varumärkeskontroll, färgstyrning, storformatsproduktion, fotoloabbproduktion och konsulttjänster. NI Solutions riktar sig bl.a. till marknadsavdelningar, produktionsbolag, reklambyråer, tidningar, förlag, tryckerier, prepressföretag och skyltföretag. Lösningarna erbjuds via auktoriserade återförsäljare eller direkt från NI Solutions.

NI Premium Brands – din personliga kunskapsdistributör

NI Premium Brands är en värdeadderande distributör med ett nätverk av återförsäljare i hela Norden. Fokus ligger på försäljning och marknadsföring av innovativa produkter med starka varumärken. Typiska användargrupper är fotografer, mediaproducenter och kreativa entusiaster. Vi representerar ett tjugotal leverantörer, varav många ledande inom sina segment. Bland de större märks Eizo, Wacom, Epson, Sony, Griffin Technology, Enfocus, X-rite, Extensis och Archiware. Produkterna säljs via återförsäljare.

 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Göteborgare tar ”Sveriges kanske trevligaste tryckeri” till Stockholm

Göteborgstryckeri öppnar i Stockholm. (Bilder: Wikimedia Commons. Götaplatsen av Historiker och Sergels torg av de:Benutzer:Stern. Bilderna är beskurna)

Service och kundlösningar i fokus när Göteborgstryckeri, med stort utbud av trycksaker och produktmedia, öppnar i Stockholm.

Karlshamns kommun tvingas göra om tryckeriupphandling – strider mot transparensprincipen

Ljungbergs tryckeri överklagade Karlshamns kommuns tryckeriupphandling tidigare i år – nu tvingas man nu göra om den efter en dom i Förvaltningsrätten. (mer…)

Världens mest hållbara sugrör görs av trä – Stora Enso teamar upp med startup-bolag

”Tillsammans med Stora Enso har vi utvecklat världens mest hållbara sugrör för produktion i industriell skala. Varje vecka produceras och konsumeras miljarder plastsugrör och vårt sugrör har potentialen att bli en riktig ”game changer”.

Driver försäljning av tryckpressar med hjälp av utbildning

(Bild: Inkish)

För Visutech är utbildning ett sätt att addera värde – det är bland annat så man hjälper sina kunder att utvecklas. (mer…)

Samsung tar över tronen – lägger mest pengar på marknadsföring av alla

Den årliga rapporten med de företag som annonserar mest har kommit och Samsung tar över första platsen från Procter & Gamble.

Årets effektivaste kampanjer utsedda – här är alla vinnarna

Nyligen korades årets effektivaste kommunikationsinsatser när tävlingen 100-wattaren avgjordes. Mest prisade annonsören blev Klarna medan byrån med mest vinster blev Åkestam Holst Noa.

(mer…)

Nilssons Tryckeri växer kraftigt med förvärv

Dataform och Häftdesign är specialiserad på block, häftisar och blanketter – nu byter de ägare. (Bilder från haftdesign.se och dataform.se)

Dataform i Kumla byter ägare när Nilssons Tryckeri förvärvar det från Taberg Media Group – ”Vi breddar oss med trading”. (mer…)

Lanserar fiberbaserad RFID-tagg – för smarta lösningar inom logistik och kommunikation

Stora Enso har lanserat en helt ny rfid-tagg baserad på fibrer. Tekniken möjliggör pappersbaserade och återvinningsbara rfid-taggar för digital autentisering av förpackningar och andra fysiska produkter.

Återvinningsbarhet av förpackningar växer i betydelse – påverkar köpbeslut i allt högre grad

Europeiska konsumenter vill se mer och bättre återvinningsbarhet hos förpackningar