Hägersten

Nexus söker Grafisk designer

Dina arbetsuppgifter
Har du någon gång använt ett studentkort för att komma in på ett evenemang, arbetat på en byggarbetsplats eller varit tvungen att identifiera dig med ett personalkort på jobbet? På Nexus säkrar vi det nya samhälle som växer fram i den digitala världen och revolutionerar hur vi uppfattar säkra identiteter. Kom och var med på vår resa!

Som grafisk designer hos Nexus arbetar du med att hjälpa kunderna med designen på deras säkra kort, nyckelband samt andra produkter. Vissa kunder har specifika önskemål gällande design och färgsättning medan andra ger dig kreativ frihet att själv presentera olika alternativ. Till designen finns en del tilläggsprodukter som vattenstämplar och annat. När kunden godkänt sin design skapar du mallar som läggs in i olika system för att korten ska kunna produceras.

I tillägg till detta åker du ibland med på möten för att ta in kundernas tankar och du hjälper även marknadsavdelningen samt andra grupper inom företaget med uppgifter som ligger nära din expertis.

Tjänsten är ett vikariat på inledningsvis ett år. Detta innebär att du arbetar som konsult hos Nexus. Nexus kontor ligger vid Telefonplan i Stockholm.

Om företaget
”På Nexus gör vi saker tillsammans som ett team – samarbete är ett nyckelord. Vi antar aldrig något och gör vårt bästa för att vara öppna, lyssna och förstå. Vi värdesätter initiativ för att få saker att hända. ”Own it!” är alltid en del av hur vi tänker. Vi strävar alltid efter ständiga förbättringar, både internt och för våra kunder. Vi hjälper varandra att bygga upp nya färdigheter och att sätta bästa praxis – samtidigt som vi har mycket roligt under tiden.

Nexus är en arbetsgivare med lika möjligheter. Vi tror verkligen på att vara ETT Nexus. Du välkomnas på Nexus för den du är, oavsett var du kommer ifrån eller hur du ser ut. Vår teknik är till för alla, och det är även vår arbetsplats. Så ta med dig dina personliga erfarenheter, dina perspektiv och din bakgrund till oss för att trivas, samarbeta och se framåt!”

Din profil
Vi tror att du är en nyfiken person i början av din karriär. Du förstår att en del grafiskt arbete sker inom snävare ramar från kund, men att du ibland kommer att få fria händer att låta kreativiteten flöda. Tjänsten har även administrativa sidor och du blir inte uttråkad av att även sköta uppgifter som att skapa mallar, uppdatera företagsdokument samt avlasta andra avdelningar med diverse uppgifter.

Denna tjänst kräver mycket arbete i kända program som InDesign, Illustrator och ibland PhotoShop. Ditt intresse för färg och form gör dig mer än bekväm att arbeta i dessa program vilket är ett krav för att kunna sköta dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
Som person är du noggrann, tar ansvar och triggas av att överträffa förväntningar. Du tycker att design och grafisk formgivning är spännande och det är viktigt för dig att få bidra till att kunden får produkt från Nexus som de kan vara stolta över.

Vi tror att denna tjänst går att lösa utan en lång karriär inom grafisk design. Har du ett brinnande intresse och passion för färg och form, tittar vi mer än gärna på din ansökan.

Eftersom Nexus är ett globalt företag med kunder från hela världen, är det viktigt att du är duktig på skriftlig och muntlig kommunikation. Du måste kunna kommunicera obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt