Örebro

NeH Svenska söker Key Account Manager

Är du redo för en ny utmaning och brinner för goda kundrelationer och försäljning? Låter det dessutom lockande att arbeta på ett av Nordens ledande profilföretag? NeH Svenska AB söker just nu en driven person som kan kliva in i rollen som key account manager. Ta vara på den här möjligheten och sök tjänsten direkt, löpande urval!

Information om tjänsten
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. NeH förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. NeH arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

NeH fortsätter sin expansionsresa, därför söker Professionals Nord för NeHs räkning en key account manager som kommer bli en del av teamet i Örebro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NeH. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NeHs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
  • Att bli en del av ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder
  • En fartfylld arbetsplats där du omges av drivna kollegor
  • Möjlighet till personlig utveckling och att påverka din egen karriär

Arbetsuppgifter
Som key account manager på NeH kommer du tillhöra försäljningsteamet och utgår från huvudkontoret i Örebro. Du kommer in i ett spännande skede i organisationen där du får vara med och representera bolagets varumärke och dess koncept. Du förväntas ta en aktiv roll i teamet där du ansvarar över hela processen med dina kunder. Allt ifrån daglig kundkontakt till att komma med nya idéer och leverera produkter och tjänster i världsklass. Du arbetar även med löpande uppföljning för att bygga starka långsiktiga relationer med NeHs kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Förvalta och utveckla dina befintliga kunder
  • Arbeta efter uppsatta försäljningsmål
  • Budgetansvar
  • Uppdateringar via webbshop och kundförfrågningar
  • Följa upp lagerpåfyllnad och förbrukning

Vi söker dig som: har en avklarad och godkänd gymnasieexamen och har tidigare erfarenhet av utåtriktad kundkontakt genom exempelvis kundservice och/eller försäljning. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska och innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har arbetat med försäljning inom B2B och besitter kunskaper i Office-paketet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som key account manager hos NeH. Du är en person med ett stort eget driv som tycker om att arbeta resultatorienterat. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam i dialogen med såväl kunder som interna kollegor.

START: September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons