Vinden har tagit ett klassiskt koncept och gjort det modernt

Box

Att förvara sina ägodelar har nog inte varit enklare eller smidigare än vad det är med hjälp av Vinden. Oavsett om man vill förvara stora möbler som fåtöljer, soffor och bokhyllor eller massa småsaker så krävs det mycket planering att hyra förråd. Först och främst gäller det att hitta ett förråd som passar. Det kan innebära att du måste betala för mer än du behöver.

Därefter måste man frakta alla saker till förrådet. Det innebär lyft ut ur bostaden, in i bilen eller släpet, sen lasta av allting. Till sist måste du anteckna och strategiskt placera allting i förrådet baserat på sannolikhet att du behöver en viss pryl.

Med hjälp av Vinden slipper du alla dessa steg och kan istället spara tid och energi som du kan lägga på annat. 

Vinden sköter packning och frakten

Med hjälp av Vinden kan du i lugn och ro fokusera på andra måsten medan personalen från Vinden packar ihop allting som du vill ha i ett förråd istället för i bostaden. De packar ihop allting på ett tryggt och proffesionellt sätt vilket höjer säkerheten inför frakten av dina ägodelar.

De fotograferar alla dina saker

Vanligtvis är det omöjligt att komma ihåg vad man har lagt i vilken låda. Ska man hitta någonting specifikt måste man ofta leta igenom flera lådor som ligger huller om buller. Detta slipper du med Vinden. De fotograferar alla dina ägodelar innan de paketeras ned och förvaras i deras trygga förråd.

Det bästa av allt är att du har tillgång till alla bilder, och alltså hela ditt förråd, direkt i mobilen via deras app. Det innebär att om du inte hittar någonting kan du enkelt se ifall det var något du skickade till förvar eller inte. 

Leverans vid behov

Så fort du behöver en eller flera av dina pryler så behöver du bara gå in på appen och boka en hemleverans av endast dessa ägodelar. Du behöver alltså inte ens gå till förrådet och på egen hand leta fram var du behöver och sen ta hem det, utan de sköter allt. Det enda du behöver göra är att gå in på appen och boka leverans eller upphämtning. 

Vindens tjänst är perfekt om du ska flytta och behöver förvara vissa möbler som inte passar in i nya bostaden. Eller om du hyr ut din bostad och inte vill lämna kvar vissa känsliga möbler eller ägodelar under uthyrningsprocessen. 

Du kan förvara allting tryggt med Vinden eftersom försäkring ingår i priset. Dessutom har de välutrustade förvaringslokaler med övervakning, uppvärmning, brandskydd och larm så dina värdesaker förvaras tryggt.