Innehåll från Lamnia

Hur Lamnia blev Europas mest välsorterade knivbutik

kniv

Den finska webbutiken Lamnia har funnits sedan 2009 och idag har de ett sortiment med tusentals olika knivar. Från sin webbutik och fysiska butik i Finland säljer de även produkter för camping, jakt och andra friluftsaktiviteter. Kunder över hela världen väljer att handla från den välsorterade webbutiken.

För personer som älskar jakt, fiske, camping och andra friluftsaktiviteter är det viktigt att använda utrustning av god kvalitet. Utrustningen ska både kunna utföra det den är till för och hålla länge, eftersom det kan bli farligt om verktygen går sönder ute i naturen. Att vända sig till en pålitlig återförsäljare är ett måste för att vara garanterad god kvalitet.

Lamnia har redan från början jobbat hårt för att kunna erbjuda produkter av bästa kvalitet. Deras produktutbud består av välkända märken som de vet att deras kunder efterfrågar. Specialiteten är knivar och i deras sortiment finns det mer än femtusen knivar och fällknivar. Märken som Böker, Roselli, Spyderco, Cold Steel och svenska Fällkniven är populära val.

Bredvid själva knivarna erbjuder Lamnia även kringprodukter som till exempel knivslipare i form av manuella bryn och elektriska bryn. Knivslidor och andra tillbehör har också sin självklara plats i butikens sortiment. Utöver att sälja knivar till friluftsliv och aktiviteter utomhus har de även ett urval av bestick, köksknivar, svärd och sablar samt rakknivar. Kunder som samlar på knivar av särskilda märken eller modeller har också mycket att hitta i butiken.

Får högt betyg av kunderna

Lamnia har nästan 26 000 omdömen på recensionssidan Trustpilot och det högsta betyget Utmärkt (4,8). Deras kunder påpekar ofta att företagets stora utbud, bra förpackningar, inspirerande produktbeskrivningar och snabba frakt är det som gör att de återkommer till webbutiken.

Det finska företaget har satsat mycket på sin kundtjänst och det går att nå dem genom telefon, mail och chatt. Tillsammans med den snabba och gratis frakten (över en viss köpesumma) gör att företaget lyckas hålla sina kunder nöjda år efter år. Frakten är gratis var kunderna än befinner sig i Europa.

Lättnavigerad hemsida och bra information

Trots Lamnias extremt stora sortiment är det mycket enkelt att hitta till rätt produkt i butiken. Den avskalade designen där produkterna får stå i fokus gör det lättnavigerat och det går att bläddra sig fram mellan tillverkare, produkttyper och kategorier. 

Varje produkt har även en kort beskrivning och fakta där det står vad det är, storlek, vikt och annan teknisk information som är viktig för kunden att veta innan de köper. Det finns därför inget behov av att navigera ifrån sidan och hitta informationen någon annanstans. 

Lamnia har även flera publicerade artiklar på sin sida där de tipsar om olika saker som har med friluftslivet att göra. Det ger kunderna ett mervärde som gör att de gärna besöker webbsidan mellan sina inköp.

Innehåll från Lamnia