Myvendo Fair kan trycka ännu mer på gasen

I ett nyhetsbrev berättar danska profilmässan Myvendo Fair att man har en ”fantastisk nyhed”. I princip alla mässrestriktioner försvinner i Danmark den 1 augusti, inklusive vaccinationspass, det vill de dock fortsatt att man har med sig.

Du kan se fram emot att möta cirka 100 utställare som alla är sugna på att träffa dig igen. Allt är rullar på bra och vi är i full gång med att uppdatera utställar-listan, det tillkommer nya hela tiden. Nätverks-aftonen är också klar och kommer erbjuda en läcker meny, skriver man i ett nyhetsbrev.

Bland de svenska aktörer som ställer ut hittar vi bland annat: ACG Accent, Carlobolaget, MEC Gruppen och PR Tryck.

Myvendo Fair anordnas den 10-11 augusti i Odense i Danmark.

IRM skruvar upp reklam-prognosen för 2021

redaktionen@branschkoll.se

Uniqlo får fortsatt förtroende att klä OS-truppen

os truppen kläder sportswear idrott

Uniqlo som varit officiell klädleverantör till Sveriges olympiska och paralympiska trupper sedan januari 2019 får nu förtroendet i drygt två år till, fram till 31 december 2024 vilket innebär att de kommer att klä de svenska trupperna under spelen i Paris samma år.

Vidare kommer Uniqlo under avtalstiden bland annat leverera kläder till svenska trupperna i olika internationella sportevenemang, inklusive resor, träning och vid mediala tillfällen, det här framgår av att pressmeddelande.

Varit kritiserade

Uniqlo har utsatts för en del kritik de senaste åren, dels har det rått delade meningar om designval, inte minst för OS-damernas fotbolldressar. Men man har också anklagats för att köpa sin bomull från den Xinjiangprovinsen som Amnesty med flera varnat för, något bland annat SVT rapporterat om.

redaktionen@branschkoll.se

De vanligaste misstagen företag gör i sitt långsiktiga varumärkesarbete

redaktionen@branschkoll.se

Marabu förvärvat av japansk tillverkare av screentrycksfärg

redaktionen@branschkoll.se