Stockholm

Miltton söker Formgivare / Originalare (Final Art)

Är du en erfaren och strukturerad formgivare/originalare?

Miltton är en fullservicebyrå som hjälper sina kunder att formulera, kreera och nå ut med effektfulla budskap. Vi är 350 specialister runt om i Sverige, Norden och världen med kompetenser inom bland annat reklam, Public Affairs, Public Relations, grafisk-, digital- och rörlig produktion, CRM och MarTech.

Som vår nya formgivare/originalare på Miltton kommer du vara en ovärderlig pusselbit för byråns kreativa utveckling. Du är den som är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att följa manér och grafiska riktlinjer, och som förstår vikten av att leverera trycksäkra original med millimeterprecision.

Vi erbjuder:
• En spännande roll på en internationell fullservicebyrå
• Möjlighet att få arbeta med en av byråns största kunder
• En unik chans att vara med och utveckla Miltton Swedens erbjudande

Vi tänker oss att du:
• har cirka 5 års erfarenhet som formgivare/originalare på reklambyrå eller motsvarande
• har tekniska kunskaper och erfarenheter i att kvalitetssäkra originaldokument i stora som små format, för såväl tryck som digital publicering
• har förmågan att jobba snabbt och effektivt utan att tumma på detaljerna
• är en ansvarsfull och självgående lagspelare som prioriterar dagen utifrån satta deadlines
• jobbar obehindrat i Indesign, Photoshop och Illustrator – kunskaper i Keynote och After Effects är ett stort plus
• har erfarenhet av att vara en del i kreativa projekt och processer i samverkan med AD, copy och projekt- eller produktionsledare

Självklart är du en hyvens persons som tänker laget före jaget, och bidrar med positiv stämning bland såväl kollegor som kunder.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons