Stockholm

Miltton söker Art Director

Är du en insiktsdriven och idéstark Art Director? Då söker vi dig till en ledande roll med stora möjligheter.

Miltton är en fullservicebyrå som hjälper sina kunder att formulera, kreera och nå ut med effektfulla budskap. Vi är 350 specialister runt om i Sverige, Norden och världen med kompetenser inom bland annat reklam, Public Affairs, Public Relations, grafisk-, digital- och rörlig produktion, CRM och MarTech.

Som vår nya Art Director på Miltton kommer du vara med och driva den kreativa utvecklingen på byrån. Det är du som förvandlar träffsäkra insikter till kraftfulla koncept och engagerande kommunikation, och som hittar oväntade lösningar och vägar för att nå ut till våra kunders kunder.

Vi erbjuder:
• En ledande kreativ roll på en internationell fullservicebyrå
• Möjlighet att få arbeta med många av marknadens främsta varumärken
• Förutom dina närmaste kreatörskollegor har du även direkt tillgång till experter inom PA/PR, MarTech, hållbarhet, filmproduktion och digital produktion
• En unik chans att vara med och utveckla Miltton Swedens kreativa erbjudande

Vi tänker oss att du:
• har minst 5 års erfarenhet som Art Director på reklambyrå eller motsvarande
• är en kreativ och passionerad problemlösare som utmanar och alltid vill gå steget längre
• gillar att tänka ut stora idéer och koncept lika mycket som att snida ut Keynotes (som du även säljer in med bravur) och kampanjenheter
• har ett vasst öga för film och rörligt och är van att jobba med både större och mindre produktioner

Självklart är du en hyvens persons som tänker laget före jaget, och bidrar med positiv stämning bland såväl kollegor som kunder.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons