Logga in

MERi söker Ekonomiansvarig

30 november, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Nu behöver vi dig som vill ansvara för vår ekonomiavdelning och driva den framåt. Du vill bli en nyckelperson som tar plats i MERis ledningsgrupp. Du är en person som ser positivt på den digitala utvecklingen. Att du har en erfarenhet inom ekonomi & redovisning är en självklarhet och det är ett stort plus om du arbetat i Pyramid affärssystem. Det är meriterande om du haft någon form av lednings/projektansvar tidigare. MERi erbjuder ett inspirerande arbete i ett ungt och drivet team.

Vi behöver dig som vill ansvara för vår ekonomiavdelning och driva den framåt. Du vill bli en nyckelperson som tar plats i MERis ledningsgrupp. Du är en person som ser positivt på den digitala utvecklingen. Att du har en erfarenhet inom ekonomi & redovisning är en självklarhet och det är ett stort plus om du arbetat i Pyramid affärssystem. Det är meriterande om du haft någon form av lednings/projektansvar tidigare.

Vi på MERi är inne i en spännande förändringsresa och fortsätter att växa!
MERi erbjuder ett inspirerande arbete i vår ekonomi- och inköpsgrupp, ett ungt och drivet team.

MERi startade 1987 och är ett av de största företagen i Sverige inom presentreklam och profilkläder. Idag är vi 20 medarbetare som utgår från Östersund, våra kunder finns över hela Sverige och även inom EU.

Varaktighet, arbetstid
Provanställning 6 månader Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är den 14 december 2018.

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)