Jönköping

Mercus Yrkeskläder söker Butikschef

Är du bra på att få andra människor att växa i sin uppgift och att coacha till glädje och lönsamhet? Gillar du att möta kunder hela dagarna? Är du prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs? Och brinner du för försäljning? Ja, då är detta jobb något för dig.

Till vår butik i Jönköping söker vi en Butikschef då vår nuvarande kommer koncentrera sig på att vara mer på fältet och besöka våra kunder. Rollen innebär förutom ledarskaps- och personalansvar, även butiksförsäljning och att ansvara för försäljnings- och finansiella mål både i butiken och i det geografiska närområdet. Du är nyfiken på att ha koll på din marknad i närområdet och på kundernas behov. Du har vana att driva försäljningsaktiviteter med gott resultat.

Du har erfarenhet av att leda medarbetare och att följa upp försäljningsutveckling. Kanske kommer du från en tidigare butikschefsroll eller kanske från en försäljningschefsroll inom detaljhandel eller konfektion. Du har datorvana och har jobbat i något affärssystem, Pyramid är meriterat.

Du ser inga hinder med varierande tempo och varierande butiksuppgifter. En dag i butiken kan innebära en hektisk förmiddag med många kunder inne samtidigt och eftermiddag där utrymme ges att ringa kunder, administrera och röja i butiken. Förutom att sälja arbetskläder och arbetsskor så trycker vi också kundens transferlogga, sk transfertryck, på plaggen på plats i butik. Alla säljare i butik har ett eget avdelningsansvar, men självklart hjälps vi åt när det behövs – allt för våra kunders bästa!

Huvudsakliga arbetsuppgifter & ansvarsområden:

  • Leda och fördela det dagliga butiksarbetet på ett professionellt och effektivt sätt och genom att agera som förebild och skapa engagemang och motivation hos personalen.
  • Butiksförsäljning och kassa-arbete. Kundservice. Allahanda förekommande butiksuppgifter
  • Ansvara för att rutiner följs, kampanjer exponeras, ordning och reda hålls i butiken
  • Ansvara för påfyllnad av butik och att varubeställningar genomförs vid rätt tid.

Alla på enheten arbetar med försäljning och kundservice. Du kommer ha personalansvar för 3 säljare.

Mercus Yrkeskläder har åtta butiker i syd/västra Sverige. Många av våra kunder återkommer flera gånger i veckan och vi sätter stort värde på att få våra kunder att känna sig välkomna och uppmärksammade. Då det i synnerhet är företagskunder (B2B) vi jobbar med är en del i jobbet att upprätta sortimentslistor mm. Vi har välfyllda butiker med ett sortiment som matchar våra kunders behov. Bland våra kunder hittar vi snickare, anläggare, chaufförer, målare, fastighetsskötare, lokalvårdare, servicetekniker, mässpersonal, platschefer, inköpschefer och ägare till bolag inom dessa branscher.

Du som börjar jobba med oss kan vänta dig ett varierande och säljinriktat butikschefsarbete med goa kunder och kollegor. Våra butiker håller öppet på vardagar då kunderna är i full gång, inte på helgerna. Vi har ett butikskoncept och ett gemensamt bassortiment i alla våra åtta butiker så att kunderna känner igen sig oavsett i vilken butik dom besöker. Men varje lokal butik har stort utrymme att skapa en levande butik utifrån sina idéer och du har alla möjligheter att vara med och utveckla butiken och dig hos Mercus.

Vad behöver du nu göra?

Välkommen med din ansökan och CV senast 30 oktober

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons